RASTE TIRAŽ VEČERNjIH NOVOSTI: Ogromno interesovanje čitalaca za našu nagradnu igru!

V. N.

23. 10. 2019. u 11:30

РАСТЕ ТИРАЖ ВЕЧЕРЊИХ НОВОСТИ: Огромно интересовање читалаца за нашу наградну игру!
Ne radi se o nekoliko desetina primeraka, već o sasvim ozbiljnim brojkama. Nagradna igra traje do 28. oktobra

"Večernje novosti" imaju razloga da se ponose! Ono što je u aktuelnom trenutku srpskih štampanih medija nezamislivo, naš list je pretvorio u javu - povećao je štampani tiraž i prodaju, a smanjio remitendu!

Ne radi se o nekoliko desetina primeraka, već o sasvim ozbiljnim brojkama, koje nam daju za pravo da verujemo da smo na putu na kome su prethodne generacije stvaralaca "Novosti" napravile od ovih novina brend prepoznatljiv na svakom koraku u Srbiji, nekadašnjoj Jugoslaviji, pa i Evropi.

Taj recept, koji je "Večernje novosti" lansirao u orbitu ozbiljnih i poštovanih medija - brzo, kratko, jasno - postavljen je u međuvremenu razvojem digitalnih tehnologija i medija na ozbiljan ispit, ali naša kompanije sve uspešnije dolazi do pratilaca i na tom planu.

Internet izdanje "Novosti" ima sve veći broj pratilaca i čitalaca, kako na dnevnom nivou, tako i u svim drugim referentnim periodima kontrole čitanosti. Ta krivulja rasta od jula ide konstantnom uzlaznom putanjom zahvaljujući odličnoj i brzoj integraciji redakcije štampanog izdanja i kolega koji odabrane sadržaje lansiraju na ekrane vaših kompjutera, laptopa, mobilnih telefona, tableta...

Nagradna igra "Novosti", koja je privukla veliki broj učesnika, vremenski se namerno poklopila sa obeležavanjem našeg jubileja, 66. rođendana lista. Broj koji smo vam pripremili za rođendan, 16. oktobra, na 64 strane, bio je na mnogim prodajnim mestima razgrabljen! Naravno, ne zbog rođendana, već zbog sadržaja, niza atraktivnih intervjua, priča, reportaža i rubrika... Uostalom, to i jeste ono čime su "Novosti" od 1953. do danas privukle najveći broj čitalaca. Istina, patriotizam, pravovremenost, poštovanje, ukus i atraktivnost su bili i ostali kriterijumi kojima su se rukovodile sve generacije novinara "Novosti".

Matematički podaci koji nam potvrđuju ispravnost uređivačke politike samo su pokazatelj pravca, a ne uspavanka koja bi nas ukočila u planovima. "Novosti" su samo nekoliko sati posle dodele Nobelove nagrade za književnost bile na vratima Petera Handkea. Pred dolazak u Srbiju, premijer Ruske Federacije Dmitrij Medvedev dao je intervju samo jednom od svih medija u Srbiji - "Večernjim novostima".


Ponosni smo na sve čestitke koje smo dobili povodom 66. rođendana, kako od zvaničnika, tako još više od čitalaca. Vi ste naš najbitniji kritičar, jer su "Novosti" u svojoj istoriji uvek bile zaštitni znak glasa naroda.

- Vaše profesionalno novinarstvo podrazumeva i racionalan odnos prema svemu što je važno za čitavu Srbiju, zato nije dovoljno reći samo da ste majstori novinarskog zanata, već da se ozbiljno borite da unapredite čitavo naše društvo radujući se svakom našem uspehu, bio on ekonomski ili sportski, i marljivo ukazujete na svaku manu, istovremeno radeći na njenom uklanjanju - napisao nam je, između ostalog, u čestitki predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

To, zaista, mogu samo "Novosti"!

PRIPREMILI SMO PRIVLAČNE NAGRADE

"Novosti" su sa svojim partnerima - "Tojotom", turističkom agencijom "Viva travel" i trgovinskom lancem "Univereksport", spremile privlačne nagrade. Osvojiće ih ukupno 16 čitalaca našeg lista koje posluži sreća da njihove koverte budu izvučene iz nagradnog bubnja, u petak, 8. novembra.

Venecija

Prag


Milano
Rim

Budimpešta

Osim 10 vaučera u vrednosti po 10.000 dinara u "Univereskportu", petoro srećnih dobitnika moći će nekog dragog da povede na put u Prag, Milano, Rim, Veneciju ili Budimpeštu.


Osim šopinga i putovanja, specijalitet naše nagradne igre je dodela glavne nagrade - glanc nove Tojote ajgo!


Ovu lepoticu, naši čitaoci imaće prilike da vide "uživo" na Sajmu medija, u Hali 3 Beogradskog sajma, koji se trenutno održava a traje do 27. oktobra.

POSLEDNjI ROK ZA KUPONE 7. NOVEMBAR

Nagradna igra traje do ponedeljka, 28. oktobra. Svakog dana objavljujemo po jedan kupon, a nedeljom talon. Neophodno je sakupiti pet kupona različitih boja, zalepiti ih na talon, a jedan kupon na svakom talonu može zameniti džoker, koji ćemo objaviti 26. i 28. oktobra. Koverte sa kuponima treba da stignu u našu redakciju do 7. novembra u podne.

PRAVILA NAGRADNE IGRE

Potrebno je sakupiti pet kupona različitih boja. Jedan kupon možete zameniti džokerom, koji će biti objavljen 26. i 28. oktobra.

Kupon isecite i zalepite na predviđeno mesto na TALONU, koji ćemo objaviti u nedelju 27. oktobra. Pravo učešća imaju svi punoletni građani sa teritorije Republike Srbije.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije