Čestitke povodom 66. rođendana “Večernjih novosti”: Uvažavani i poštovani, generacije vam veruju

V. N.

18. 10. 2019. u 08:20

Честитке поводом 66. рођендана “Вечерњих новости”: Уважавани и поштовани, генерације вам верују
Evo šta su nam poručili Zoran Radojičić, Dragan Marković Palma, Suzana Paunović, Miloš Jovanović

DECENIJE koje su za nama i svi rasprodati brojevi našeg lista samo su podstrek i obaveza. “Večernje novosti”, čiji je prvi broj izašao te večeri 16.oktobra 1953. godine, slave 66. rođendan. Ove godine samo su broj koji nas još više motiviše da nastavimo da budemo u službi istine. Tu predanost cene mnogi, od “malih” ljudi, naših čitalaca, do sportista, političara, estradnih ličnosti, umetnika... Evo šta oni poručuju povodom 66. rođendana “Novosti”.


ZORAN RADOJIČIĆ, gradonačelnik Beograda: Prepoznaje se kvalitet


ČESTITAM vam 66 godina postojanja, "Novosti". Višedecenijski rad svedoči o kvalitetu, uticaju i ugledu vašeg lista, koji čitaoci prepoznaju. Hvala vam što nas pravovremeno i objektivno izveštavate o svim važnim događajima i temama. Želim vam zdravlja i blagostanja, kao i još mnogo decenija uspešnog rada - poželeo nam je gradonačelnik Beograda.

DRAGAN MARKOVIĆ PALMA, predsednik Skupštine grada Jagodina: Nema dana bez "Novosti"


"NOVOSTI" su srpski brend. Čitam ih otkad sam počeo da čitam štampu, pa do dan-danas, svakog dana. Ako neko traje toliko, to znači da vas čitaju svi oni koji su sada naučili da čitaju, poput mojih unuka, koji imaju šest i sedam godina, pa do najstarijih sugrađana. Naslovna strana "Novosti" je baš simpatična. Nikada se niste bavili tračevima. Za sve što pišete tražite dve strane, a čitaoci neka procene - naveo je predsednik Skupštine grada Jagodina.
SUZANA PAUNOVIĆ, direktorka Kancelarije za ljudska i manjinska prava: Generacije vam veruju


SVIM novinarima i zaposlenima u "Večernjim novostima" upućujem najiskrenije čestitke povodom 66 godina postojanja. Ova godišnjica svedoči o ogromnom značaju "Novosti", kao i o velikom poverenju generacija čitalaca koje su uz njih odrastale. U vašem listu se svakodnevno mogu čitati priče o običnim ljudima koje vaši novinari verno prenose iz svih krajeva Srbije i sveta - poručuje direktorka Kancelarije za ljudska i manjinska prava.


MILOŠ JOVANOVIĆ, predsednik DSS: Uvažavani i poštovani


ZA ovih 66 godina postojanja, "Novosti" su bile uvažavane i poštovane. Srpske novine, na ćirilici. Ostanite dosledni, borite se! Režimi i vlasti prolaze, a Srbija i Kosovo i Metohija u njenom srcu ostaju, i to nikada niko ne sme da zaboravi - ističe predsednik DSS.


Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (2)

Милорад

18.10.2019. 09:30

Сад и ја видим колико сам стар,све најбоље в.новостима са жељом да остану и буду национални лист и у будућности.