Vulin: Velika pobeda Srbije, čestitke Stefanoviću

Tanjug

15. 10. 2019. u 20:16

Вулин: Велика победа Србије, честитке Стефановићу

Foto Tanjug

Sprečavanje tzv. Kosova da postane član Interpola je velika pobeda Srbije, ocenio je ministar odbrane Aleksandar Vulin i dodao da ministar Nebojša Stefanović i njegov tim zaslužuju i čestitke i zahvalnost za ogroman trud i veliku pobedu
Sprečavanje tzv. Kosova da postane član Interpola je velika pobeda Srbije, ocenio je ministar odbrane Aleksandar Vulin i dodao da ministar Nebojša Stefanović i njegov tim zaslužuju i čestitke i zahvalnost za ogroman trud i veliku pobedu.

Vulin je u saopštenju za medije nakon povlačenja kandidature Kosova za članstvo u Interpolu naveo i da je Stefanović dokazao da je uporan i uspešan borac i da Srbija ima razloga da bude ponosna.

PROČITAJTE JOŠ - KAKO SE VODILA ŽESTOKA DIPLOMATSKA BITKA U IZVRŠNOM KOMITETU INTERPOLA: Uz nas Rusija, Brazil, Argentina i Angola

"Nakon ove pobede postaje jasnije zašto se baš sada u medijima vodi hajka na ministra Stefanovića i njegovu porodicu. Pobeda u Čileu je takođe i još jedna potvrda da je predsednik Vučić svojom doslednom politikom Srbiju učinio uglednom i poštovanom", naveo je Vulin.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije