NAČELNIK HITNE POMOĆI U VRANJU DEMANTUJE OPTUŽBE: Žrtva sam skandalmajstora, sveti mi se što je premeštena na drugo mesto!

J. S.

14. 10. 2019. u 11:02

Ništa loše nisam uradio, stvari su drugačije, tvrdi dr Slađan Stanisavljević

НАЧЕЛНИК ХИТНЕ ПОМОЋИ У ВРАЊУ ДЕМАНТУЈЕ ОПТУЖБЕ: Жртва сам скандалмајстора, свети ми се што је премештена на друго место!

Dr Slađan Stanisavljević

NAČELNIK Hitne medicinske pomoći u Vranju dr Slađan Stanisavljević, za koga medicinska sestra Danijela Cvetković tvrdi da joj je godinama slao SMS poruke lascivnog sadržaja, te da je zbog upornog odbijanja privatne komunikacije sa njim izložena mobingu i na kraju prebačena na drugo radno mesto, tvrdi da su stvari drugačije i da je u stvari on žrtva. Navodi da je reč o manipulaciji poznatog "skandalmajstora".

- Kao lekar i načelnik obavljam svoj posao korektno. Ja sam sa Danijelom bio u korektnim odnosima u tom periodu kada ona tvrdi da sam je proganjao. Tada me je i usmeno i porukama zvala kod nje na piće i kafu. Bio sam nekoliko puta i to se svodilo na prijateljski razgovor i ništa više od toga - započinje priču dr Stanisavljević.

On napominje da je poslednjih nekoliko godina sa Danijelom komunicirao samo službeno i da je degutantno da neko ko tvrdi da je uznemiravan pet godina o tome ćuti i sada progovori.

- Ovde se radi o manipulaciji, ona je vrlo konfliktna osoba koja je više puta dolazila u sukob kako sa kolegama tako i sa pacijentima - tvrdi lekar Stanisavljević.

On tvrdi da, kada je po drugi put ove godine postavljen na mesto načelnika, Danijela odmah počela sa provokacijama i opstrukcijom rada. Napominje da postoje dokazi o njenim propustima u radu koje će priložiti nadležnim službama. Zbog toga je premeštena u drugu smenu, a zatim i u drugu službu.

- NJu niko ne uznemirava, već ona uznemirava sve u Hitnoj pomoći. Služba je finkcionisala fenomenalno dok je bila na bolovanju. Sve ovo radi zato što je premeštena najpre u drugu smenu, a zatim je direktorka prebacila u školski dispanzer - kaže Stanisavljević.

TRAŽILA ZAŠTITU

PODSEĆAMO da je sestra Danijela Cvetković iznela u javnost da je dr Stanisavljević godinama unazad uznemirava šaljujući lascivne SMS poruke, zbog čega je odlučila da pravdu potraži na sudu, a zaštitu zatraži od nadležnih organa.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (4)