Počinje velika nagradna igra Novosti: Sreća na dohvat ruke!

Novosti online

15. 10. 2019. u 09:00

Почиње велика наградна игра Новости: Срећа на дохват руке!
Kreće sakupljanje kupona, a najsrećniji među našim čitaocima, mogu da se nadaju sjajnim poklonim

DUGO očekivana velika nagradna igra našeg lista – "Novosti kupi, auto pokupi" konačno počinje od danas! Kreće sakupljanje kupona, a najsrećniji među našim čitaocima, koji revnosno iseku pet kupona različitih boja, zalepe ih na poseban talon, spakuju ih u koverat i pošalju na našu adresu, mogu da se nadaju sjajnim poklonima.

"Novosti" su sa svojim partnerima - "Tojotom", turuističkom agencijom "Viva travel" i trgovinskom lancem "Univereksport", spremile privlačne nagrade. Osvojiće ih ukupno 16 čitalaca našeg lista koje posluži sreća da njihove koverte budu izvučene iz nagradnog bubnja, u petak, 8. novembra.

Osim 10 vaučera u vrednosti po 10.000 dinara u "Univereskportu", petoro srećnih dobitnika moći će nekog dragog da povede na put u Prag, Milano, Rim, Veneciju ili Budimpeštu. Osim šopinga i putovanja, specijalitet naše nagradne igre je dodela glavne nagrade - glanc nove Tojote ajgo! Ovu lepoticu, naši čitaoci imaće prilike da vide "uživo" na Sajmu medija, u Hali 3 Beogradskog sajma, od 23. do 27. oktobra.

Verujemo dovoljan podsticaj da se od 15. do 24. oktobra krene u sakupljanje kupona. Naročito, jer možete da učestvujete i sa više koverata. Pravo učešća imaju svi punoletni građani sa teritorije Republike Srbije.


Svakog dana, od utorka, objavljivaćemo po jedan kupon. Za učešće u nagradnoj igri, neophodno je sakupiti pet kupona različitih boja. Mogu biti zelene, plave, crvene, narandžaste, žute... Džoker kupone, koji mogu da zamene bilo koju boju, objavićemo 26. i 28. oktobra. Kupone treba iseći, zalepiti na predvićeno mesto na Talonu koji ćete pronaći u našem izdanju u nedelju 20. oktobra i nedelju 27. oktobra.

I da naglasimo, koverte sa kuponima treba da stignu u našu redakciju najkasnije do 7. novembra u podne.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (8)

Sladjana Devic

25.10.2019. 08:22

Dobre nagrade dosta imam kupone ali nisam uzala talon ,dali mogu. da zalepim na drugi papir samo nemam za vikend nisam uzimala a bas tada je talon

Petar

28.10.2019. 14:48

Postovani, sakupio sam sve kupone, samo sam izgubio adresu, pa vas molim, dda je ponovo objavite. HvalaPozdrav, Petar

Vladimir

31.10.2019. 14:49

Postovani, fale mi dve boje i talon, da li ih i dalje ima u novinama ili ako nema, gde mogu da ih nabavim!?? Pozdrav