U Ugrinovcima oboren biciklista, u Nišu troje povređeno u udesima

Agencije

09. 10. 2019. u 08:31

У Угриновцима оборен бициклиста, у Нишу троје повређено у удесима
Ekipe Hitne pomoći u Nišu zbrinule su u protekla 24 sata troje ljudi, U Ugrinovcima rano jutros oboren je biciklista
EKIPE Hitne pomoći u Nišu zbrinule su u protekla 24 sata troje ljudi povređenih u saobraćajnim nesrećama, među njima i dete uzrasta 11 godina, rečeno je jutros u toj službi.

Muškarac (51) i dete (11) lakše su povređeni juče u 14.30 u sudaru automobila i zaprežnog vozila koji se dogodio u Ulici Dimitrija Tucovića kod fabrike "Leoni" u Nišu, rekli su agenciji Beta u Hitnoj pomoći.

Prema rečima lekara, muškarac i dete koji su se prevozili zaprežnim vozilom u nezgodi su zadobili povrede glave i ekstremiteta i prebačeni su u Klinički centar na dodatnu dijagnostiku i lečenje.

Ekipa Hitne pomoći je na licu mesta pružila pomoć i vozaču automobila, ali ne zbog povrede već uznemirenosti. U naselju "9. maj" u Nišu juče je oboren biciklista (33) koji je zadobio povrede ruke i vrata i takođe je prebačen u Klinički centar na dodatno lečenje.

MIRNA NOĆ U BEOGRADU, U UGRINOVCIMA OBOREN BICIKLISTA

U Ugrinovcima rano jutros oboren je biciklista koji je tom prilikom zadobio lakše ortopedske povrede. On je prevežen u Zemunsku bolnicu, rečeno je Tanjugu u Hitnoj pomoći.

Tokom noći Hitna pomoć je imala 68 intervencija, od kojih 15 na javnom mestu. Na terenu su noćas bile 22 ekipe Hitne pomoći.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije