Dačić čestitao Roš hašanu Jevrejskoj zajednici

Tanjug

29. 09. 2019. u 13:54

Дачић честитао Рош хашану Јеврејској заједници

Foto Arhiva VN

Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić čestitao je svim pripadnicima Jevrejske zajednice u Srbiji, glavnom rabinu Jevrejske zajednice u Srbiji Isaku Asijelu i predsedniku Saveza jevrejskih opština u Srbiji Robertu Sabadošu praznik Roš hašanu
Prvi potpredsednik Vlade i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić čestitao je svim pripadnicima Jevrejske zajednice u Srbiji, glavnom rabinu Jevrejske zajednice u Srbiji Isaku Asijelu i predsedniku Saveza jevrejskih opština u Srbiji Robertu Sabadošu praznik Roš hašanu.

"U ime Ministarstva spoljnih poslova i u svoje lično ime zadovoljstvo mi je da vam čestitam Roš hašanu sa željom da predstojeće dane praznika provedete u miru, spokoju i radosti u krugu svojih voljenih", naveo je Dačić u čestitki, saopštilo je Ministarstvo spoljnih poslova.

PROČITAJTE JOŠ -  Dačić: Pet zemalja suspenduje priznanje Kosova do kraja godine

"Neka nas ovi dani sećanja i preispitivanja podsete na neraskidive veze naša dva naroda potvrđene u najtežim trenucima naše istorije. Želim da ne zaboravimo da je naša sudbina u našim rukama i da sami svakoga dana moramo da se borimo da budemo bolji, poštujući vrednosti u koje verujemo, kako bismo dali svoj doprinos boljoj i sigurnijoj zajednici", naveo je ministar.

"Neka nam predstojeća godina svima donese zdravlje, radost, porodičnu sreću, ali i mudrost da se suočimo sa svim izazovima pred nama i istrajemo u zajedničkoj gradnji bolje i sigurnije budućnosti za sve nas“, navodi se u čestitki ministra Dačića.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije