HAOS NA IZLAZU IZ SRBIJE: Na Horgošu se čeka od dva do četiri sata

Tanjug

subota, 17. 08. 2019. u 13:42

ХАОС НА ИЗЛАЗУ ИЗ СРБИЈЕ: На Хоргошу се чека од два до четири сата

Foto AMSS / Ilustracija

Na graničnom prelazu Horgoš putnička vozila se na izlazu iz Srbije zadržavaju tri sata, dok se na ulaz u našu zemlju čeka 15 minuta
Predstojeći vikend sigurno će doneti pojačan saobraćaj na svim glavnim saobraćajnicama u zemlji, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMS S) i upozorio vozače da veliki broja vozila koji prolazi kroz Srbiju može biti razlog usporene vožnje i kratkotrajnih zastoja, posebno na deonicana gde se izvode radovi.

Prema poslednjim informacijama dobijenim od JP "Putevi Srbije" i Uprave granične policije, na naplatnim stanicama nema zadržavanja, kao ni na teretnim terminalima graničnih prelaza u zemlji.

Putnička vozila na Horgošu na izlaz čekaju tri sata a na ulaz 30 minuta, na Horgošu 2 na izlaz čekaju četiri sata, na kelebiji 90 minuta, kod Bačkog Brega 60, na Batrovcima na izlaz dva sata a na ulaz 20,

kod Preševa na ulaz čekaju 40 minuta a na izlaz 15, kod Sremske Rače na ulaz se čeka 30, na Gradini na ulaz se čeka 30, na Gostunu 20, a kod Špiljana i Jabuke 20 minuta.

AMS S podseća vozače da često dolazi do formiranja dužih kolona vozila na ulazu i na izlazu iz Mađarske i Hrvatske, i tada zadržavanja mogu biti višesatna i duža u odnosu na zadržavanje na graničnim prelazima u Srbiji.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)

Jovan

19.08.2019. 07:03

I nije toliko lose ako se ceka 2, do 4 sata. Ja sam prekjuce putnickim vozilom cekao na horgosu 8 sati na nasoj i jos 2 sata kod madjara.