Palma: Vojno-policijska parada pokazala veliki odbrambeni kapacitet Srbije

V. N.

10. 05. 2019. u 19:44

Predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma izjavio je danas da je vojno-policijska parada u Nišu pokazala veliki odbrambeni kapacitet Srbije

Палма: Војно-полицијска парада показала велики одбрамбени капацитет Србије

Dragan Marković Palma
Foto: Tanjug

Predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma izjavio je danas da je vojno-policijska parada u Nišu pokazala veliki odbrambeni kapacitet Srbije.

"Danas je bio lep dan za sve građane Srbije. Vojno policijska parada u Nišu povodom Dana pobede nad fašizmom je pokazala koliko je Srbija napredovala u nabavci najsavremenije opreme i oružja", izjavio je predesednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma.

"Srbija, kao i nikada u istoriji, neće napasti neku drugu državu i to i nije bio motiv današnje parade, već da pokaže sa čim može da se brani, ako je neko napadne. Želim da čestitam Vrhovnom komandantu naših oružanih snaga, predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću, što veoma dobro čuva državu i što uvek promoviše mir i stabilnost" poručio je Marković.

Pročitajte još - ZAVRŠENA PARADA "ODBRANA SLOBODE": Vučić ocenio vojno-policijski prikaz „vrlo dobrim“; Prikazan ruski tenk T-72 i "Đavolje kočije"

"I veoma je važno što niko nije zaboravljen. Ni oni koji su branili Srbiju u balkanskim ratovima, Prvom i Drugom svetskom ratu i njihovi potomci, kao ni oni koji su branili Srbiju na Kosovu i Metohiji za vreme NATO agresiije, a koji su sada u penziji. Srbija nikada ne zaboravlja ni jednog svog građanina i to je današnja parada u Nišu pokazala. Hvala vojsci i policiji Srbije što su uvek bili i biće uz svoj narod" zaključio je on.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije