Štamparija Borba preuzima Novosti

V. N.

07. 05. 2019. u 20:44

Штампарија Борба преузима Новости
Ova odluka biće sprovedena u skladu sa zakonom u roku od tri meseca od dana njenog donošenja u Agenciji za privredne registre i Centralnom registru depo i kliring hartija od vrednosti

NA u utorak održanoj vanrednoj skupštini akcionara Kompanije "Novosti" doneta je Odluka o istovremenom smanjenju i povećanju osnovnog kapitala. Ona predstavlja deo mera predviđenih Unapred pripremljenim planom reorganizacije, koji je usvojen 6. 7. 2018. godine, a postao je pravosnažan 10. 1. 2019. godine.

Dva poverioca su podnela zahtev za konverziju svojih potraživanja u kapital "Novosti" u roku propisanom UPPR - GP Kompanije "Štamparija Borba ad", kao najveći poverilac, i "Beodragos", dobavljač roto-papira.

Ova odluka biće sprovedena u skladu sa zakonom u roku od tri meseca od dana njenog donošenja u Agenciji za privredne registre i Centralnom registru depo i kliring hartija od vrednosti.


Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)

sportmaki

07.05.2019. 22:24

Da li to znaci konacno privatizacija novosti.Da li ce ove novine podpasti pod uticaj stranog kapitala.Onda zbogom otvorenom i slobodnom informisanju, a dobar dan zavisnom i interesnom .