Vulin: Želimo da vidimo kajanje kod onih koji su nas bombardovali

Beta

sreda, 17. 04. 2019. u 18:07

Вулин: Желимо да видимо кајање код оних који су нас бомбардовали

Foto Tanjug

Ministar odbrane Aleksanadar Vulin izjavio je danas da želi da vidi kajanje kod onih koji su bombardovali SR Jugoslaviju

Ministar odbrane Aleksanadar Vulin izjavio je danas da želi da vidi kajanje kod onih koji su bombardovali SR Jugoslaviju, navodeći da je to bio poslednji veliki zločin u prošlom veku, koji Srbija nijednim svojim postupkom nije izazvala.

"Te 1999. godine, svako je pokazao svoje lice – Srbi svoje najbolje, najlepše i najhrabrije lice, a oni koji su nas bombardovali svoje najružnije i najslabije lice", rekao je Vulin otvarajući izložbu ministarstva odbrane i Vojske Srbije Odbrana 78, u izložbenom prostoru Muzeja Grada Beograda.

PROČITAJTE JOŠ - Albanci ubijali i svoje da bi izazvali agresiju

On je naglasio da je Srbija ponosna na svakog svog vojnika, oficira, policajca, na svakog svog čoveka koji je istrpeo i preživeo NATO bombardovanje, prenelo je ministarstvo odbrane.

PROČITAJTE JOŠ - SEĆANjE NA JUNAKA SA KOŠARA: Predrag Leovac u poslednji juriš krenuo sa teškom ranom

Prema njegovim rečima, NATO ne može da bude ponosan ali može da oseti tugu, "koja nas uvek obuzme kada mislimo o 1999. godini."

"Nadam se da osećaju tugu kada misle na našu ubijenu decu, kada misle na naše ubijene vojnike i policajce. Nadam se da dele našu tugu, jer tuga je prvi korak ka kajanju, a kajanje je ono što želimo da vidimo kod svih onih koji su ubijali Srbiju te 1999. godine", naglasio je ministar Vulin.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (5)

Dara

17.04.2019. 19:46

Oni da su mislili da ce se kajati ne bi nas ni bombardovali. Ne kaju se oni, to je drugaciji svet od nas koji jos uvek imamo dusu.

Rade

18.04.2019. 07:10

gde se ovaj gasi dovoljno nam štete nanosi i svojom pojavom još kad progovori...

deda

23.04.2019. 12:27

Koje bre kajanje oni treba da plate milionske ostete koje su ucinili neduznom narodu i nasoj drzavi. Svi to znaju da je bio zlocin ali jos cute, poneko se seti nesto da kaze gde je ostatak sveta i Ujedinjene nacije. Kao i taj svetski sud za ratne zlocince u Hagu pa to je lakrdija mi nismo smeli da ga priznamo sve dok svi ratni zlocinci ne budu tamo a toliko ih ima samo iz USA da nebi bili no pet sudova dovoljno da ih prini.