Dačić sa roniocem Karadžićem koji je spasavao tajlandske dečake

Tanjug

četvrtak, 11. 04. 2019. u 16:15

Дачић са рониоцем Караџићем који је спасавао тајландске дечаке

Ivan Karadžić i Ivica Dačić, foto Tanjug

Ministar Dačić izrazio je veliko zadovoljstvo zbog susreta sa Ivanom Karadžićem i puno poštovanje za njegov posao, a posebno njegov podvig na Tajlandu
Prvi potpredsednik Vlade Srbije i ministar spoljnih poslova, Ivica Dačić, razgovarao je danas sa Ivanom Karadžićem, roniocem međunarodnog spasilačkog tima, koji je učestvovao u akciji spasavanja tajlandskih mladih fudbalera i njihovog trenera koji su bili zarobljeni u pećini Tam Luang.

Pročitajte još:RONILAC IVAN KARADžIĆ O SPASAVANjU ZAROBLjENIH DEČAKA: Braćo i sestre hvala na podršci, iscrpljen sam ali neću odustati!


Ministar Dačić izrazio je veliko zadovoljstvo zbog susreta sa Ivanom Karadžićem i puno poštovanje za njegov posao, a posebno njegov podvig na Tajlandu.

Ivan Karadžić istakao je da je akcija spasavanja tajlandskih dečaka iz pećine Tam Luang bila izuzetno opasna, ali da je pomoć i podrška dolazila sa svih krajeva sveta i da je veoma srećan što se sve dobro završilo.

Ministar Dačić, ovom prilikom, poželeo je Ivanu Karadžiću da više vremena provodi u Srbiji i da se što češće sreću u našoj zemlji, saopšteno je iz MSP_a.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije