Lidl: Za sve zaposlene privatno zdravstveno osiguranje, veće nadoknade za topli obrok

Beta

26. 03. 2019. u 10:33

Лидл: За све запослене приватно здравствено осигурање, веће надокнаде за топли оброк

Ilustracija / Foto N. Živanović

Kompanija Lidl Srbija danas je saopštila da od marta ove godine za sve zaposlene uvodi privatno zdravstveno osiguranje i povećaće mesečne nadoknade za topli obrok na mesečnom nivou

Kompanija Lidl Srbija danas je saopštila da od marta ove godine za sve zaposlene uvodi privatno zdravstveno osiguranje i povećaće mesečne nadoknade za topli obrok na mesečnom nivou.

"Kroz proaktivan pristup brizi o zdravlju zaposlenih želimo da podstaknemo kolege na razmišljanje o prioritetima na poslu i u životu, kako bi u svakom od ovih aspekata realizovali svoj pun potencijal. Privatno zdravstveno osiguranje, kao i povećanje toplog obroka, obezbeđujemo pod istim uslovima za sve zaposlene, one u prodavnicama, Logističkom centru i Upravnoj zgradi", izjavila je rukovodilac sektora ljudski resursi u Lidlu Milena Dodig.

PROČITAJTE JOŠ - Kako je „Lidl” protresao i konkurenciju

Polisa dobrovoljnog zdravstvenog osiguranja za zaposlene u Lidlu obuhvataće preglede lekara opšte prakse, lekara specijaliste, laboratorijske analize, dijagnostiku, testove po medicinskoj indikaciji, kao i brojne druge pogodnosti.

Lidl Srbija zapošljava više 1.500 ljudi.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije