Aleksandar Jinker novi predsednik Jevrejske opštine Beograd

Tanjug

18. 03. 2019. u 00:02

Aleksandar Jinker novi je predsednik Jevrejske opštine Beograd (JOB)

 Александар Јинкер нови председник Јеврејске општине Београд

Foto: Printskrin YouTube

Aleksandar Jinker novi je predsednik Jevrejske opštine Beograd (JOB).

Kako je saopšteno, na današnjoj izbornoj skupštini u prostorijama JOB-a u Beogradu, od prisutnih 346 članova, za Jinkera je dobio 334 glasa, a Danilo Medić pet.


Na skupštini je izabrano i osam članova Veća JOB-a i pet članova Nadzornog odbora.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (3)

Mateja Ivanović

19.03.2019. 10:53

Stvari su jasne: 334 naspram samo 5 glasova..Ubedilj poraz Danila Medića koji nikako da shvati da je nepoželjan zbog svega šta je radio i nameravao da radi. A tek da je konkurisao Avram Izrael on ne bi dobio nijedan glas.

Mimi

19.03.2019. 13:24

Nije čudo što je Danilo Medić katastrofalno prošao na izborima u Jevrejskoj opštini. Setite se samo onog snimka sa You tube kanala kako je nemo posmatrao dok njegov kompanjon Avram Izrael pesniči čoveka i šutira ga dok slabašni čovek leži na zemlji a Danilo Medić stoji i ništa ne preduzima . Ko bi glasao za ovu dvojicu.Neljudski su se poneli obojica.

Tika

21.03.2019. 08:37

Neozbiljni potez Danila Medića koji se prvo prijavio na izbore u Jevrejskoj opštini Beograd pa onda tri dane pre izbora odustao a onda slao medijima kako to organizuje zamislite neka kriminalna grupa. Grupu su za neupućene činili profesori Univerziteta, lekari, novinari i mnogobrojne ugledne ličnosti i javnog života Beograda i srbije. Ako je i od Danila Medića mnogo je .Otkazao mu je učešće na njegovim zborima i Svetski jevrejski kongres. Svima jasno da je nepoželjna ličnost osim njemu.