Mozzart sport - najbolji sportski sajt u Srbiji

07. 02. 2019. u 11:56

Mozzart sport - најбољи спортски сајт у Србији
Internet stranica Mozzart sport po drugi put dobitnik je najprestižnije domaće nagrade za internet zajednicu - TOP 50, u oblasti “Sport i (avan)turizam”, koju dodeljuje magazin PC Press
Drugi put od kako je osnovan pre osam godina, Mozzart sport je dobio najprestižniju domaću nagradu u oblasti interneta koju tradicionalno dodeljuje magazin PC Press - TOP 50. Kao i 2013. godine, ovaj sportski portal, koji radi u okviru kompanije Mozzart, izdvojio se kvalitetom sadržaja koji nudi i postao laureat u jednoj od šest oblasti za koje se dodeljuje prestižno priznanje - Sport i (avan)turizam.

U objašnjenju nagrade ističe se da se među brojnim sajtovima ovog tipa izdvaja mozzartsport.com, veoma dobro poznat sportski portal koji predstavlja “ultimativnu destinaciji za sve entuzijaste kada je svet sporta u pitanju”. Priznanje je u ime Mozzart sporta primio urednik Dejan Stanković.

Na sajtu Mozzart sport radi veliki tim profesionalaca i tekstovi se objavljuju 24 časa dnevno, 365 dana u godini: vesti i dešavanja iz svih sportova i liga, intervjui, komentari, rezultati i prenosi uživo. Mnoge zanima i klađenje, pa su date kvote, statistike, tabele i podaci neophodni korisnicima. U godinama za nama portal je izgradio vrhunsku reputaciju, pa ne čudi da je za mnoge ljubitelje sporta postao podrazumevana destinacija.

(PR)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije