Stefanović otvorio policijsku stanicu u Osečini

Novosti Online

04. 02. 2019. u 13:09

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović otvorio je u ponedeljak renoviranu zgradu Policijske stanice Osečina

Стефановић отворио полицијску станицу у Осечини

Nebojša Stefanović sa pripadnicima policije
Foto: MUP Srbije

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović otvorio je u ponedeljak renoviranu zgradu Policijske stanice Osečina i poručio da će taj resor Vlade Srbije nastaviti sa opremanjem i izgradnjom kapaciteta policijskih uprava i drugih sektora Ministarstva.

„Ovde u Osečini otvorena je rekonstruisana i renovirana policijska stanica. Zgrada koja je izgrađena šezdesetih godina prošlog veka danas izgleda moderno, savremeno je opremljena i spremna da pruži građanima kvalitetne usluge“, rekao je Stefanović.

Ministar je najavio da će se nastaviti sa otvaranjem novih i rekonstruisanih policijskih stanica u Srbiji, jer država ceni rezultate i rad policijskih službenika na zaštiti bezbednosti građana.

„Nastavićemo snažnu akciju opremanja i poboljšanja uslova rada policije. U narednim danima nastavićemo sa otvaranjem novih i rekonstruisanih policijskih stanica. Hoćemo da pokažemo da Srbija poštuje veliku borbu ljudi koji se bave zaštitom bezbednosti stanovnika, ali i da cenimo rezultate i rad na smanjenju stope kriminaliteta“, istakao je Stefanović.

Ministar je rekao da će se nastaviti i sa opremanjem policije novim vozilima i precizirao da će Policijska stanica Osečina dobiti patrolno terensko vozilo za policiju opšte nadležnosti i za vatrogasnu službu, kao i da je za vatrogasce u ovom mestu nabavljeno navalno vozilo koje će im pomoći da budu još efikasniji u zaštiti života i imovine građana.

Pročitajte još - STEFANOVIĆ U "INSPEKCIJI": Ministar nenajavljeno u kontroli radova u policijskoj stanici Osečina (FOTO)

Stefanović je istakao da država brine o policijskim službenicima, koji se staraju o bezbednosti građana i obavljaju jedan od najtežih poslova.

Stefanović sa policijom, Foto: MUP Srbije

„Kroz veće plate, a policijski službenici će već sutra primiti novu uvećanu platu, kroz unapređenje uslova rada hoćemo da pokažemo da država brine o policajcima i vatrogascima“, rekao je Stefanović.

Ministar Stefanović obišao je i Policijsku upravu u Valjevu gde je sa policijskim službenicima razgovarao o njihovim svakodnevnim problemima, dobrim aspektima njihovog rada, ali i o tome kako on može da se unapredi i bude bolji i efikasniji.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (5)

Samo Kradi

04.02.2019. 13:35

Zato što si ti druže iz Osecine pa tu renoviraš,šta je sa ostalih PU koje nemaju radne stolove i kancelarijski materijal a ostalom da ne govorim.

Zaposleni policajac u penziji

04.02.2019. 13:40

Trebaju im sad još novi đipovi i nešto para, da krenu...