POSLE POŽARA NA NAFTNOJ BUŠOTINI: Dejanu i Goranu kolege iz NIS-a doniraju kožu (Foto)

D. N.

25. 09. 2018. u 12:51

Dvojici radnika NIS-a, koji su zadobili teške opekotine prilikom požara na naftnoj bušotini u Bradarcu, Dejanu Jerinkiću (30) i Goranu Belančiću (34) iz Kikinde, doniraće kožu njihove humane kolege

ПОСЛЕ ПОЖАРА НА НАФТНОЈ БУШОТИНИ: Дејану и Горану колеге из НИС-а донирају кожу (Фото)

Požar na naftnoj bušotini FOTO D. Novković

Dvojici radnika NIS-a, koji su zadobili teške opekotine prilikom požara na naftnoj bušotini u Bradarcu, Dejanu Jerinkiću (30) i Goranu Belančiću (34) iz Kikinde, doniraće kožu njihove humane kolege.

Dejan i Goran nalaze se na lečenju u Beogradu, na Klinici za plastičnu i rekonstruktivnu hirurgiju, jer su im opekotine drugog i trećeg stepena zahvatila 65 i 45 odsto tela.

Pročitajte još - Zapalila se naftna bušotina NIS, povređena tri radnika! (FOTO)

Treći radnik, Miroslav Radujko (45), takođe iz Kikinde, lakše je povređen i njemu presađivanje kože nije potrebno. Naftna bušotina NIS-a „Bradalj 3“, u selu Bradarac, zapalila se 20. septembra uveče, prilikom radova na remontu.

Policija je ubrzo obezbedila mesto požara i udaljila okupljene meštane, radi njihove bezbednosti. Na lice mesta upućena su tri vatrogasna vozila, a stiglo je i jedno vozilo iz Kostolca, pa je požar ubrzo lokalizovan. Iz NIS-a su iste večeri saopštili da je požar ugašen oko 21 sat i da nema opasnosti po meštane i njihovu imovinu.

Kako je objavljeno na društvenim mrežama, donatori su: Stojan Mišković, Đorđe Čičulić, Radovan Gavrančić, Sava Zorić i Jovan Mijatović.


Sava Zorić Foto Slobodan Milivojević


Jovan Mijatović Foto Slobodan Milivojević


Stojan Mišković Foto Slobodan Milivojević


Radovan Gavrančić Foto Slobodan Milivojević


Đorđe Čičulić Foto Slobodan MilivojevićPratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (2)

* КОМЕНТАР *

25.09.2018. 16:48

Вама и вашим породицама желим само здравља и среће!!! Бог вас чувао!!!