Suprug preminule porodilje: Reći ću sve što znam, sada ne želim da ugrozim istragu

D. A.

08. 07. 2017. u 17:09

Aleksandar Kostić iz Niša koji je nedavno sahranio suprugu Ivanu i tek rođenu ćerkicu Veru, zamolio je sve koju mu pružaju podršku da budu strpljivi i zajedno sačekaju rezultate svih provera

Супруг преминуле породиље: Рећи ћу све што знам, сада не желим да угрозим истрагу

Foto Fejsbuk

NIŠ – Putem Fejsbuk grupe „Pravda za Ivanu i Veru“ oglasio se Aleksandar Kostić koji je 5.jula na niškom groblju sahranio suprugu Ivanu (32) i tek rođenu ćerkicu Veru. Ivana je umrla nakon porođaja na klinici u Višegradskoj a njena beba na Institutu za neonatologiju u Beogradu. Ministarstvo zdravlja je naložilo istragu u svim zdravstvenim ustanovama koje su učestvovale u njihovom lečenju.

- Ovim putem želim da se zahvalim svima na izjavljenom saučešću. Mnogi me pitaju za imena doktora i da kažem nešto više... Trenutno ne mogu ništa da kažem jer ne bih želeo da ugrozim nekog mojom izjavom i da pogrešim. Ali, kada u ovoj situaciji mogu ja da budem strpljiv, molim vas da i vi budete strpljivi.

Naravno da ću reći sve što znam i šta sam doživeo i ništa neću kriti, jer se ja ne bojim nikoga, jer ja sam čovek koji nema šta da izgubi.

Svim sobom volim moju Ivanu i moju Veru i celom dušom se molim za njih. Molim vas pomolite se i vi za moje dve nevine duše koje više nisu sa nama, objavio je Aleksandar koji se takođe javio našem novinaru i pojasnio da će sve u vezi ovog slučaja objavljivati preko ove grupe i da neće pojedinačno davati izjave.

Inače, niški Dom zdravlja, gde je vođena njena trudnoća još u petak se oglasio informacijama da nije bilo propusta u lečenju trudnice Ivane Kostić. Od ponedeljka se očekuju i rezultati interne kontrole u niškom Kliničkom centru koju je naložio direktor prof. dr Zoran Radovanović.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (5)

namilju@ofir.dk

08.07.2017. 20:29

@Ranko - Ranko@ Vidis , muz zna nesto vise o tome.Ako on kako sam kaze moze sacekati ISTRAGU mozemo i mi.No. cini se da ti vec "sve znas"

stari doktor

08.07.2017. 19:35

Poštovani i dragi (iako se ne poznajemo) imenjače,Moje najiskrenije i najdublje saučešće zbog užasne tragedije koja Vas je pogodila. Istovremeno Vam pružam svu moralnu podršku jednoga starog doktora zbog Vaše uzdržanosti u izjavama. Nažalost, Vašu suprugu i bebu neće ništa vratiti, Gospod ih je sigurno primio u svoje očinsko naručje gde će mama negovati svoju bebicu, lišena svih ovozemaljskih problema, Vama ostaje da ih sačuvate u svome srcu i sećanju. A istraga će, nadam se, reći svoje.

* КОМЕНТАР *

08.07.2017. 20:44

Александру и родитељима искрено саучешће !!!

Joe

08.07.2017. 21:50

Prajatelju ne znam da li postoji rec koja moze da umanji tvoju tugi,mozemo samo da se saosecamo s'tobom.Meni je zao ne mogu da opisem koliko ali molim ostale da ne vredjaju nase doktore i drzavu.Mi i dalje ne znamo detalje a vidim da dezurni pljuvaci(drugi mediji sve objavljuju) pokusavaju da omalovaze sve u Srbiji.Glavu gore,jos si mlad,cekaju te lepe stvari.Nemoj da se predas.