Rezultati efektivnosti kažu da su u Srbiji najuspešnije agencije McCann i UM Beograd

16. 06. 2017. u 15:05

Rezultati efektivnosti kažu da su u Srbiji najuspešnije agencije 
McCann i UM Beograd
Na prvoj dodeli Effie nagrada najviše priznanja osvojile su agencije McCann Beograd i UM Beograd koje posluju u okviru I&F McCann Grupe, čime je ova grupa agencija postala najefektivnija u Srbiji.

Na prvoj dodeli Effie nagrada najviše priznanja osvojile su agencije McCann Beograd i UM Beograd koje posluju u okviru I&F McCann Grupe, čime je ova grupa agencija postala najefektivnija u Srbiji. Effie odaje priznanje snažnim idejama koje su realizovane kroz kampanje koje su ostvarile cilj, odnosno značajan rezultat za klijente i brendove.

Ova priznanja temelje se na preciznim i jasnim merilima, i najbolji su pokazatelj da se ulaganje u marketing isplati. Nagrađeni su projekti za: Schweppes i Rosu kompanije The Coca-Cola Company, Raiffeisen banku i Mini Mini Plazmu kompanije Bambi. Dok su u finale ušle i dve kampanje realizovane za The Coca-Cola Company brend Fanta, kao i za Lav pivo kompanije Carlsberg.

U srži svega što radimo su sjajne i prepoznatljive ideje koje našim klijentima donose rezultate. Ponosan sam na timove agencija McCann i UM Beograd. Ove godine slavimo 20 godina poslovanja pod sloganom „Snaga ljudi” i ove nagrade su za najbolje ljude i naše partnere. Effie nagrade potvrđuju slogan Prve Srpske oglasne agencije, od pre više od jednog veka, a to je “Da od oglasa ima vajde!” kaže Srđan Šaper, osnivač I&F McCann Grupe.

Effie nagrada je među najprestižnijim globalnim nagradama u advertajzingu. Uspeh I&F McCann Grupe nastavak je uspeha koji su ove godine osvojile McCann Worldgroup Europe mreža, koja je proglašena za najefikasniju agencijsku mrežu u Evropi, kao i McCann Zagreb i UM Zagreb koje posluju u okviru I&F McCann Grupe, a koje su proglašene zbirno za najefikasniju grupu agencija u Hrvatskoj.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije