Pojačan saobraćaj u celoj Srbiji, višesatna čekanja na granicama

Tanjug

17. 04. 2017. u 18:32

Појачан саобраћај у целој Србији, вишесатна чекања на границама

Foto Tanjug / M.Marković

Intenzitet saobraćaja na gotovo celoj putnoj mreži u Srbiji, a posebno na autoputevima koji vode ka Mađarskoj i Hrvatskoj, osetno je pojačan

Intenzitet saobraćaja na gotovo celoj putnoj mreži u Srbiji, a posebno na autoputevima koji vode ka Mađarskoj i Hrvatskoj, osetno je pojačan, saopštio je večeras Auto-moto savez Srbije.

Slično je i na Ibarskoj i Đerdapskoj magistrali, kao i na svim prilazima većim gradovima, dodaje se u saopštenju.

Najopterećeniji su prilazi Beogradu, pored Ibarske magistrale, sa većim brojem vozila i povremeno usporenom vožnjom treba računati i na smederevskom, pančevačkom, novosadskom, obrenovačkom i avalskom putu.

Vreme zadržavanja na naplatnim rampama kreće se u intervalima od 5 do 15 minuta, sem kod naplatne stanice "Preljina" gde su zadržavanja duža.

Pojačan saobraćaj i veći broj vozila uslovio je usporenu vožnju na delu magistralnog puta koji prolazi pored Užica, u smeru ka Čačku zbog započetih radova na Ložioničkom mostu.

NA GRANIČNIM PRELAZIMA SE ČEKA I PO NEKOLIKO SATI

Na nekim našim graničnim prelazima, zbog završetka uskršnjih praznika, čeka se i po nekoliko sati, saopštio je večeras Auto-moto savez Srbije.

Prema poslednjim informacijama Uprave granične policije, na putničkim terminalima sa Mađarskom, na izlazu iz Srbije, na graničnom prelazu "Horgoš " čeka se dva sata, a na prelazima "Horgoš dva", "Bački Vinogradi" "Đala" - oko jedan sat.

Na granici sa Hrvatskom zadržavanja ima samo na teretnim terminalima, i to na prelazu "Batrovci" čak četiri sata, a prelazu "Šid" oko tri sata, dodaje se u saopštenju.

Na granici sa Bosnom i Hercegovinom zadržavanja ima samo na prelazu "Sremska Rača", od 30 do 40 minuta, dok se na prelazima sa Crnom Gorom čeka jedino na prelazu "Špiljani", gde su zadržavanja u oba smera od 50 do 60 minuta.


Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)