Sport u Srbiji kao nedeljnik

V. R.

subota, 17. 09. 2016. u 21:29

Спорт у Србији као недељник
"Beoton" o najstarijem sportskom listu na Balkanu: Ubuduće će izlaziti kao nedeljnik, dok će u inostranstvu nastaviti da se štampa svakodnevno

NAJSTARIJI sportski list na Balkanu - "Sport" - ubuduće će izlaziti kao nedeljnik, dok će u inostranstvu nastaviti da se štampa svakodnevno, navodi Kompanija "Beoton", u čijem sastavu posluje ovaj list.

Ova kompanija ostavila je mogućnost da se "Sport" ponovo nađe na kioscima u našoj zemlji kao dnevni list ako se, kako se ukazuje, uslovi poslovanja poboljšaju s obzirom na to da su "marketinški komintenti rasterani".

- Ovo smo odlučili posle dosta razmišljanja, vodeći se logikom da se na svakom jeziku sport zove sport. "Sport" je punih 365 dana izlazio bez ijednog oglašivača, a distribucija koja je bila angažovana nije svoj posao radila profesionalno. "Beoton je odlučio da Juoslovenski sportski list "Sport" kao dnevni list izlazi u jednoj drugoj državi, a u Srbiji kao nedeljnik - navodi se u saopštenju.

Kako se naglašava, čitaoci će o sportskim dešavanjima moći i dalje da se informišu na portalima www.sport.org.rs i na domenu www.sportnews.rs.Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)