Promene u beogradskoj policiji: Kostić umesto Kecmana

Z. U.

16. 06. 2016. u 17:16

Načelnik Uprave kriminalističke policije Beograda Dragan Kecman smenjen je danas zvanično, a na njegovo mesto postavljen je Ratko Kostić, dosadaši pomoćnik načelnika beogradske policije

Промене у београдској полицији: Костић уместо Кецмана

Dragan Kecman

NAČELNIK Uprave kriminalističke policije Beograda Dragan Kecman smenjen je danas zvanično, a na njegovo mesto postavljen je Ratko Kostić, dosadaši pomoćnik načelnika beogradske policije.

Pretpostavljeni su, kako nezvanično saznajemo, bili nezadovoljni Kecmanovim rezultatima rada. On je na ovu funkciju postavljen januara 2015. godine, nedugo posle ranjavanja biznismena Milana Beka. Za vreme njegovog mandata dogodilo se nekoliko zločina, koji do danas nisu rešeni. On je radio i u Komisiji za rasvetljavanje smrti novinara, koja je podnela krivične prijave za ubistvo Slavka Ćuruvije.


Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (8)

Hedona

16.06.2016. 18:07

I treba da smeni ko svoj posao ne obavlja kako treba. Srbija je na pravom putu razvoja i napretka.

YM

17.06.2016. 08:19

Jadna je sluzba kada ima u sastavu i one protiv koje je pmela krivicne prijave...

SrpskiBek

17.06.2016. 09:30

pa jel moguce da botovi i ovo komentarisu???..zrtvovati jednog nacelnika koji usput i nije kriv je zaista dno dna...ministar policije ostavka ..prvi covek komunalne policije ostavka.nacelnik savskog venca (stanice policike) ostavka...a premijer da objasni njegovu pricu da bi on prvi rusio pod drugim okolnostima...bahatost i bezobrazluk ne smeju da se isplate..

tomkarlo

17.06.2016. 11:52

U životu sam najviše mrzeo pisma koja pišu javnosti smenjeni funkcioneri.A konkretno, šta je očekivao da piše u rešenju o smenjivanju (ako je uopšte mislio da on može da ga dobije)? Za neku konkretnu krivicu u radu bio bi pokrenut odgovarajući postupak (discioplinski, prekršajni, krivični). Ako takvog postupka nema - da li to znači da se neko ne može smeniti?