Radionice na Love & Spiritu 2015

NovostiOnline

16. 11. 2015. u 14:04

Radionice  na Love & Spiritu 2015
Osećamo se dobro i zdravi smo onda kada smo u energetskoj ravnoteži. Na Radionici će se praktično raditi na onome šta mi sami možemo da uradimo da tome doprinesemo.Kada i zašto nam je potrebna Karmička dijagnostika?

Četvrtak, 26.novembar

18-20 h “Partnerstvo, seksualnost, erotika,spirtiualnost”

Vlado Ilić. Profesor jezika i komunikacija, sistemski terapeut, učitelj poretka
ljubavi, živi u Nemačkoj.

Seksualnost je osnova celokupnog života. Rezultat modernih tehnologija i takozvani savremeni pogled na svet i život doveli su nas do toga da živimo u vremenu pripitomljene seksualnosti. Mi smo je ukrotili i od silovite bujice tako napravili kanal kojim voda gotovo da više i ne teče, jer hoćemo potpuno da je držimo pod kontrolom. Time smo je, naravno, sasvim lišili kako njene veličine, tako i njenih posledica. Kako poretkom ljubavi ponovo probuditi i ziveti seksualnost u punoj snazi?

20- 22 h “Šamanizam modernog doba“

Mateja Tomšič Akengen, šamanka , IFA sveštenica , terapeut nehipnotičke regresije I NLP instruktorka, živi u Sloveniji.

Šamanizam moderna doba - radionica za aktivaciju naše unutrašnje snage i unutrašnjeg balansa

Šamanizmom gledamo kao mudrosti iz starih vremena ali se njegovi principi primenjuju i u moderno doba. Predstavlja holistički način razumvanja čoveka, prirode i života u celini, njegovu duboku psihologiju i njenu povezanost s dušom. Na taj način, šamanizam, pokušava razumeti svakog individualnog čoveka i podržati ga na njegovom putu.

Na radionici Mateja Tomšič Akengen če voditi učesnike kroz tranformacijske procese u podsvesnom tehnikama kao što su terapeutski trans, vračanje delova duše, Holografsko inscjeljivanje časovne linije, te novijim tehnikama, koje kombinuju stara znanja sa modernim pristupom, kao što je NLP i drugi.

Petak 27. novembar

18-20 h “Karmička dijagnostika I energetsko isceljivanje”Dipl. Ing. Dragutin Tričković, diplomirao na školi Riza - Naturopatia u Italiji,

završio školu Karmičke dijagnostike kod Marjana Ogorevca, živi u Italiji.

Osećamo se dobro i zdravi smo onda kada smo u energetskoj ravnoteži. Na Radionici ćemo praktično raditi na onome šta mi sami možemo da uradimo da tome doprinesemo.Kada i zašto nam je potrebna Karmička dijagnostika ? Na praktičnim primerima pokazaćemo kako se vrši karmičko dijagnosticiranje i na čemu možemo raditi sami kako bi vremenom bili bliži razumevanju uzroka našeg stanja a time i putu samoisceljenja.

20-22 h “Veština komunikacije u ljubavi”

Martinović Armbruster Nina – profesor engleskog jezika i TV autor serijala “Kosmos” i “Zdravo živo” na RTV. Stekla je brojna znanja iz oblasti zdravog i uspešnog življenja koja primenjuje u sopstvenom životu.

Danica Cvetković je KRI sertifikovani učitelj Kundalini joge (Kundalini Research Institute, USA), završila je KRI Teacher Treaning u Rishikeshu, u Indiji, kod jedne od najvećih učitelja Kundalini joge današnjice, Gurmukh Kaur Khalsa (Golden Bridge Yoga, Los Angeles).

Praktične i mentalne vežbe za bolju komunikaciju u privatnom i profesionalnom životu.

Kako u svim životnim situacijama zadržati svoju misao, i kako ideju, uverenje ili poruku, preneti što jasnije i direktnije svojim sagovornicima? Posebno osmišljen program vežbi Kundalini yoge omogućuje da poruke iz srčane preko grlene čakre, čiste i neometane stignu do naših sagovornika. Elementi veštine javnog nastupa uz mentalne i praktične vežbe, transformišu naše poruke u jasnu, iskrenu i svesnu komunikaciju iz srca.

Nedelja 29.novembar

10-12 h “Ljubav u snovima”

Dr med.Mirjana Djurdjević, dubinsko-psihološka analitičarka snova, učenica dr Ivana Nastovića, članica centra za istraživanje snova IMAGO, alternativni medicinski terapeut u oblasti energetskih terapija.
O čemu pričaju naši ljubavni snovi? Da li ste znali da u sebi posedujete skrivenog unutrašnjeg vodiča, svoje sopstveno mudro JA? Protumačimo li snove, saznaćemo koje nam mudre poruke naša nesvesna psiha šalje. Da li ljubav u snovima zaista govori o ljubavi i na javi? Da li je, u snovima, a onda i na javi, sve kako izgleda, bilo da deluje kristalno jasno ili zamršeno? Može li san biti naš ljubavni savetnik, tešitelj ili podstrekač da preduzmemo odlučujuće korake u realnosti?


12-14 h “ Munay Ki “ i isceljujuća meditacija sa zmijom

Dr spec. Mirjana Mićović, Munay KI - Gendai Reiki ho- Dodiri duše- Galaktički ples- Bazalna stimulacija, instruktor/ učitelj. Živi u Beogradu . Osnovala “Asklepios”.Munay Ki (volim te i znam ko si), tehnika samorazvoja koja se zasniva na proročanstvu drevnih starosedelaca Amerike i govori o periodu velike transfornacije čoveka koji počinje da otkriva novo lice mudrosti, živi bez straha i budi svoje svetlosno energetsko polje – homo luminous.Time čovek briše protekle karmičko genetske programe, menja strukturu svoga celokupnog bića, načine lečenja , rodjenja i umiranja. Na radionici će biti govora o 9 rituala budjenja “homo luminousa”. U toku meditacije učesnici će osvestiti I iskoristiti mudrost totema zmije u sebi.

14 – 16 h GOST IZNENADJENJA

16-18h “Japanska astrologija KIGAKU kao osnova sveukupnih odnosa među ljudima. Ishrana, kupanje, način razmišljanja, kao osnov vitalnosti i dugovečnosti"

Dragan Milenković, urednik izdavačke kuće “Prosveta”, važi za našeg najboljeg stručnjaka u oblasti kulture, istorije I običaja japanskog naroda.Posebno je značajno njegovo poznavanje KIgaku. Autor je mnogo knjiga iz te oblasti.

Jedina na svetu nefatalistička astrologija KIGAKU način je za uređenje odnosa među polovima, osnov za pravilno planiranje porodice, ali i najbolji način za uspeh u poslu, sportu, politici, svakoj životnoj aktivnosti. Čak i kada sudbinski odnosi partnera u životu ili poslu nisu dobri, KIGAKU nalazi rešenje za prevazilaženje sudbinskih uticaja.

Najdugovečnija i najvitalnija nacija na svetu, Japanci to mogu da zahvale isključivo svom načinu ishrane, načinu života ( u kome je svakodnevno kupanje važan činilac ), načinu razmišljanja, stavovima prema životu.


18-20h Metod isceljivanja S.N. Lazareva. “Ljubi Gospoda Boga svojega svim srcem svojim i svom dušom svojom i svom misli svojom i svom snagom svojom”

Dragan Lončar, poznavalac i tumač dela S.N.Lazareva, osnivač škole Vidya Yoga u Beogradu, joga učitelj

Živi u Beogradu.“Ljubi Gospoda Boga svojega svim srcem svojim i svom dušom svojom i svom misli svojom i svom snagom svojom” je poruka koja se provlači kroz sve knjige i rad Sergeja Nikolajevića Lazareva, ruskog duhovnika i iscelitelja, koji je zahvaljujući svojim duhovnim i psihičkim moćima, mukotrpnim istraživačkim radom, izgradio jedinstven, integralni metod duhovnog očišćenja i izčečenja od najtežih bolesti.

S.N.Lazerev se nije zaustavio samo na davanju opisa uzroka bolesti, već je dao efikasan terapeutski i praktičan metod isceljenja od njih. Predstavljanje i upoznavanje sa metodom rada S.N.Lazareva će biti predmet radionice.

SPECIJALNI GOST NA RADIONICAMA I PREDAVANJIMA

Dr sci. spec. Časlav Hadzi Nikolić, antropolog, psihijatar, putopisac, veliki deo života posvetio istraživanjima života i običaja plemena dubokih prašuma Amazonije, Afrike i Azije. Autor kultne knjige „kad se vidi ono što se ne vidi“. Živi u Beogradu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije