Slavica Đukić Dejanović na čelu klinike Dr Laza Lazarević

Tanjug

25. 08. 2014. u 15:29

Славица Ђукић Дејановић на челу клинике Др Лаза Лазаревић
Vlada Srbije na prošloj sednici razrešila je dužnosti direktora Klinike za psihijatrijske bolesti "Dr Laza Lazarević" prof. Milutina Nenadović
Vlada Srbije na prošloj sednici razrešila je dužnosti direktora Klinike za psihijatrijske bolesti "Dr Laza Lazarević" prof. Milutina Nenadović i na mesto direktora imenovala bivšu ministarku zdravlja Slavicu Đukić Dejanović.

Đukić Dejanović preuzeće dužnost direktora kada odluka Vlade Srbije bude objavljena u Službenom glasniku.

"Nisam još direktor, već direktor u pripremi. Vlada je donela odluku, koja stupa na snagu tek po objavljivanju u Službenom glasniku. To još nije objavljeno", rekla je Đukić Dejanović Tanjugu.

Ona kaže da je na godišnjem odmoru, ali da je današnji dan iskoristila da se upozna sa saradnicima u Lazi, da se upozna sa organizacionom šemom te zdravstvene ustanove.

"Evo me na novom poslu, ali još nisam direktor. Prosto se interesujem kako će stvari ići ovih prvih dana kada budem stupila na dužnost direktora", rekla je Đukić Dejanović.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (7)

Владимир

25.08.2014. 15:39

Добро, доказала се као министарка за здравство. Ццц...

jovandeka

25.08.2014. 16:25

Ovo je kad partija centrira svoje kadrove.Šta ona ima zajedničko sa ovom ustanovom,pa da bude direktor.Verujem da kao ministar nije nikada kročila u ovu ustanovu.Ona možda ima partijske zasluge,ali je to daleko od ulaznice u ovu ustanovu.A šta je sa kadrovima iz Laze,koji su takodje vrlo stručni,pa i stručniji od dotične,koji su godinama rmbačili i znaju ovu ustanovu u dušu.Ova dok upozna bolnicu u kadrove treba joj godina dana najmanje.Nije ovo komiteja,ovo je znatno složenije.

milo

26.08.2014. 09:37

Da je sreće u ovoj zemlji bi se takvima zahvalili na saradnji i ne bi ih pustali da prave i dalje štetu,Službi zdravstvene zaštite.No ovo je partokradska država gde je sve moguće.

Zoran1

27.08.2014. 02:14

Dosla baka do polozaja preko debelih veza i nemice. To sto je nesposobna i sto je niko ne zeli nije bitno u ovoj kao fol demokratiji.

pera

27.08.2014. 06:34

Dobra bi bila za direktorku obdanista ali i to bi bilo u konfliktu interesa. Vreme je da se slkoni sa politicke scene.