Sindikat policije najavljuje štrajk

Tanjug

17. 07. 2014. u 14:17

Sindikat policije najavio je danas da je za 27. jul zakazan štrajk policajaca, a predsednik tog sindikata Gliša Vidović pozvao je pripadnike policije da podrže protest

BEOGRAD - Sindikat policije najavio je danas da je za 27. jul zakazan štrajk policajaca, a predsednik tog sindikata Gliša Vidović pozvao je pripadnike policije da podrže protest sindikata zbog usvajanja izmena Zakona o radu.

Vidović tvrdi da će 30.000 zaposlenih u MUP-u ući u štajk.

Obraćajući se na protestu sindikata ispred Skupštine Srbije, on je rekao da bi pripadnici MUP-a u većem broju bili pristuni danas na protestu, ali su mnogi u obezbeđenju skupa.

"Ovaj zakon kroje tajkuni, isti oni koji su nekada kupovali naše firme za dinar, a sutra će da nas šikaniraju i otpuštaju," rekao je Vidović

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (9)

Djoka

17.07.2014. 17:03

Sindikat policije najavljuje štrajk!A dali su rešili slučaj nestanka šunki koje su mnogi domaćini prijavili.Zatim ne stanak ,ljutog i slatkog i blago uprženog ajvara koje su prijavile vredne domaćice.Zaboravio sam da dodam,takodje turšije i kornišone.Narod ostaje gladan pored onih koji ne rade svoj posao savesno i odgovorno.A štrajkuje.E tako mogu i ja!

Rale

17.07.2014. 19:32

Policajci,koji su odbijali naređenja,pa suspendovani sa posla,nakon par godina su preko sudskih odluka vraćani na posao sa obavezom MUP-a da im isplati sva novčana primanja od dana suspenzije.Takvi policajci su se posle šepurili kao pevci po dvorištu.E zato treba usvojiti bar ovaj deo Zakona o radu.

!?

18.07.2014. 07:46

šta ovi imaju da štrajkuju kad rade u slučaju samo ako je neko utepan, ostalo ih ne zanima

Djoka

18.07.2014. 13:22

@!? - Nemoj preterivati!Rade i kad neko treba da duva,da bi rebnuli kaznu i brži su od Sport Bilija za odnošenje vozila paukom.Stvore se brzinom svetlosti.A kad treba nešto da otkriju,pronadju,razreše...ni od korova!!!!!!

Leka

18.07.2014. 11:21

Sramota! Imaju li oni obraza? Nigde ih nema, na pozive ne reaguju, drski su i bahati, saradjuju sa okorelim kriminalcima i dilerima droge, korumpirani su do srži.Malo koja zemlja ima toliko policajaca kao Srbija, a korist od toga nikakva.Umesto da štrajkuju, bolje da očiste svoje redove i sprovedu temeljnu reformu MUP-a.

Štrajk Polizei in EU

18.07.2014. 18:56

Neki mi rekoše da kad policija krene u štrajk budi kompletan da te ne ulove. Jer oni onda krenu da rad svoj posao: sve po zakonu, bez protekcije i laganini. E taj štrajk nama treba svaki dan. Pa od zarađenih kazni da se napravi pod-budžet za plate policiji. Bilo bi paraaa....ih...

Beskućnik iz Beograda

24.09.2014. 17:44

Nemam gde da spavam i šta da jedem i nikoga nije briga...