Novi dileri droge na plakatima u Lazarevcu

B. P.

13. 11. 2013. u 21:44

Нови дилери дроге на плакатима у Лазаревцу
Udruženje „Sveti Sava“ nastavlja rat protiv dilovanja narkotika. Pripremili smo fotografije i sve podatke o još desetak dilera, poručuju iz Udruženja

UPRKOS pretnjama članovima Udruženja „Sveti Sava“, koje im upućuju narko-dileri pomenuti u tzv. crnoj knjizi, nećemo prekinuti aktivnosti. Naprotiv, neće nas skrenuti s puta beskompromisne borbe za budućnost omladine. Takođe, smatramo da su pretnje rezultat straha i nemoći narko-dilera.

Ovo preko fejsbuk-profila, koji ima više od 8.500 „lajkova“, poručuju članovi Udruženja „Sveti Sava“ iz Lazarevca, koje je obelodanilo spisak tridesetak narko-dilera iz ovog grada, sa fotografijama, biografijama, opisom načina na koji prodaju drogu, kao i kojim se narkoticima bave. U Lazarevcu, prema nekim procenama, ima više od sto dilera.

Cilj im je, kako ističu, da Lazarevac „ne bude leglo narkomanije, da nadležni, pre svega policija i pravosuđe, reaguju“. Policijska stanica u Lazarevcu već duže nema načelnika, a odeljenje za borbu protiv narkomanije je rasformirano.

Na fejsbuk-stranici svakodnevno je sve više komentara i poruka podrške Udruženju „Sveti Sava“. Javilo im se i slično udruženje „Sivac u borbi protiv narkomanije“.

- Do nas je doprla pretnja da jedan od narko-dilera javno priča da će pojedinim članovima „Svetog Save“ odseći jezik, polomiti ruke i noge - kažu u Udruženju.

- Pripremili smo fotografije i sve podatke o još desetak dilera, koje ćemo objaviti na „Fejsbuku“, a planiramo i da Lazarevac oblepimo plakatima.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (12)

zli zo

13.11.2013. 22:29

Sve je ovo uzalud ako neko od ovih hrabrih ljudi iz udruzenja nije spreman na sledeci korak u borbi protiv ovih kriminalaca.

Miro I.

14.11.2013. 01:47

@zli zo - @ zli zo, interesuje me gde je policija zasto oni ne pomognu tim dobrim ljudima, koji se bore da zastite sirotu i nevinu decu, zasto neko ne zamoli Gd Dacica da vidi sta mu policija radi, i zasto ne pomogne ovim ljudima u borbi protiv dilera i kriminala.

Dule Los Angeles

14.11.2013. 06:16

Da li je to Srbija u rasulu?Narod se sam organizuje da bi se branio od zla.Juce u Ljigu,Narod je spasio devojcicu da ne bude od strane Drzave"izrucena" u-Zagreb.Sada se Udruzenje bori protiv dilera droge,za koje i Drzava tvrdi da su-Nacionalno zlo! I policija u Lazarevcu zna koji su to izrodi! Sta to znaci?Da li je i Drzava s'dilerima u dilu?Za policiju se zna su veci dileri od-dilera! Tone i tone droge cuvaju,na da bi se slikali,vec da bi je polako krcmili. A,tek stanje u Presevu,Pazaru,N Sadu

Bojan

14.11.2013. 08:30

Ne bi Lazarevac imao 100 narko dilera da deo novca ne daju i policiji i tužilaštvu. Vrlo lako i jednostavno. Tako da treba očistiti i škart u policiji i rešen problem. Dve muve jednim udarcem

Mula Jusuf

14.11.2013. 15:58

@ZORAN - Taj novac od droge se naplaćuje u kešu i sliva se u jednu kasu.Troši se na održavanje čamaca,jahti,džipova i posrnulih švalerki,koje moraju da idu na silikonsku reglažu.Penzije su stečena tekovina i nemaju veze sa drogom.

loli phabay

14.11.2013. 11:09

Pa drzavne institucije neguju i ulazu maksimalan napor u razvoj ovog vida kriminala...usluga za uslugu...navijaci i dileri su jedina odbrana vlasti u slucaju nemira...

Milos

14.11.2013. 11:43

I moja baba zna ko diluje po Obrenovcu a policija kao ne zna?Dilere i huligane ne dira niko,zato udri po sirotinji!!!

kasno

14.11.2013. 13:45

jeste dacic zauzet medjunarodnim poslovima, ali tu su veljovic,bozovic i niz drugih nazovi strucnjaka bezbednosti, koji godinama sede u foteljama , trose narodne novce , a an drugoj strani nista ne rade po pitanjima narodne bezbnednosti.uzivqaju u privilegijama vlasti i posla, ali i u ponudama tajkuna, dilera i mafijasa.smatram ih nesposobnim, jedno udruzenje gradjana resava njihov posao i stavljaju sebe na nisan dilera .nisu milom uzeli posao policiji, vec sto policaja ne radi to sto treba

Kole

14.11.2013. 15:35

Sreca da u Beogradu nema dilera droge. Ako ih u Lazarevcu ima 100, ko zna koliko bi ih bilo u Beogradu.

Wertz

17.11.2013. 01:29

@Kole - У свакој уличици, и оној најмањој, барем по 10.

Jasmina

14.11.2013. 22:00

Sreća po narko dilere što imaju policiju i pravosuđe koje štiti "osnovna ljudska prava" istih inače iz ovog udruženja bi ih odavno uhapsili i sudili im ! Naravno da sam vrlo ironična i dajem svu podršku udruženju "Sveti Sava" koje daje primer građanima kako se treba boriti i protiv ostalog vida kriminala u zemlji i nadam se samo pojedinaca iz sistema !

zuki

22.11.2013. 18:25

@Jasmina - A ti znaš da "dilere što imaju policiju i pravosuđe koje štiti "osnovna ljudska prava" istih" ?????????????????????????????? Da li si ih prijavila??????? Objavi ovde njihova imena i fotke, šta čekaš ???????????

voja

22.11.2013. 19:37

Treba stvoriti u Srbiji,po uzoru na Brazil,Eskadrone smrti,koji bi se javno obracunavali sa kriminalcima,posto Policija nije u stanju.