Velibor Vukašinović na čelu JAT

Tanjug

30. 04. 2013. u 14:50

Vlada Republike Srbije predložila je da se Velibor Vukašinović imenuje za vršioca dužnosti generalnog direktora ovog preduzeća

BEOGRAD - Vlada Republike Srbije je na današnjoj sednici predložila odboru direktora Akcionarskog društva za vazdušni saobraćaj Jat Airways a.d. Beograd da imenuje Velibora Vukašinovića za vršioca dužnosti generalnog direktora.

Vlada je za direktora Republičke direkcije za imovinu postavila Jovana Vorkapića, saopštila je vladina Kancelarija za saradnju s medijima.

Vlada Srbije usvojila je na današnjoj sednici Predlog zakona o privatnom obezbeđenju i Predlog zakona o detektivskoj delatnosti.

Usvojen je i Predlog zakona o potvrđivanju sporazuma između Vlade Srbije i Vlade Crne Gore o readmisiji lica čiji je ulazak ili boravak nezakonit.

Vlada Srbije je donela odluku o osnivanju Akademije za nacionalnu bezbednost, kao samostalne visokoškolske ustanove od posebnog interesa za bezbednost Republike Srbije, koja će početi sa radom školske 2013/2014. godine.

Takođe, Vlada je na današnjoj sednici usvojila i Strategiju razvoja poštanskih usluga u Srbiji od 2013. do 2016. godine.

Vlada Srbije usvojila je i Strategiju policije u zajednici.Strategija daje smernice u uspostavljanju i razvoju novih načina saradnje policije sa građanima, zajednicom i institucijama radi povećanja lične i kolektivne bezbednosti u Srbiji.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (7)

građanin

30.04.2013. 22:18

А осим што је твој друг,има ли неке квалификације?

Bibi

01.05.2013. 08:00

Posle teske i veoma duge agonije, kao svetlo na kraju tunela ipak se javlja tracak nade. Gospodine novopostavljeni VD, posto zaista verujem da jeste pravi kao sto vas predstavljaju, pozurite i neodlazite promenu ni jedan tren - malo je vremena a problema puno. Ispod tepiha izvucite sve sto je vise od decenije pod njega gurano. Oglasite kraj igre i drugove i drugarice posaljite gde pripadaju, zatvor, zasluzenu penziju, nazad u okrilje partja da tamo nastave da se igrom. Molim Vas - Pozurite !

Speedbird EY

01.05.2013. 19:53

Ovo je sjajna vest,Velja je pravi covek iz avijacije i apsolutno kompletan za ovu poziciju. Sto se tice Etihada,ostace na codeshare saradnji,nije uzeta ni Alitalia ni CSA tako da ce mali Jat da saceka.Elem,mala regionalna kompanija bez nerealnih ambicija..Puno srece u daljem radu i puna podrska pravom avijaticaru Velji Vukasinovicu..

cure

02.05.2013. 10:51

GOSPODINA Velju poznajem prilicno dugo i uveren sam da isti je pravi za mesto na koje je postavljen, a uveren sam da nema putera na glavi. Takodje je apsolutno najstrucniji covek iz te branse. Veljo sve cestitke i samo napred, siguran sam da ces uspeti da uredis sistem i napravis sto nijedan do sada nije uspeo.