Vukotiću Vukova nagrada

V. N.

26. 12. 2012. u 19:34

Вукотићу Вукова награда
Ovogodišnji dobitnik Izuzetne Vukove nagrade je Manojlo Vukotić, generalni direktor i glavni urednik Kompanije ”Novosti”

OVOGODIŠNjI dobitnik Izuzetne Vukove nagrade je Manojlo Vukotić, generalni direktor i glavni urednik Kompanije ”Novosti”. Isto priznanje, koje dodeljuje Kulturno-prosvetna zajednica Srbije, pripalo je i prof. dr Rašku Jovanoviću, istoričaru književnosti i teatrologu, kao i Đorđu Kadijeviću, reditelju i istoričaru umetnosti.

Vukova nagrada za doprinos širenju kulture, obrazovanja i nauke, prema odluci žirija, biće uručena Mariji Bišof, IK ”Pravoslavna reč”, dr Bojanu Jovanoviću, Slavici Mihailović, OŠ ”Lazar Savatić”, mr Uglješi Rajčeviću, Selimiru Raduloviću, Dragani Tipsarević, dr Momčilu Moši Todoroviću i prof. dr Miladinu Ševarliću.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (2)

Gaga

27.12.2012. 01:54

Kad već deo onih koji su zaduženi i primaju plate za širenje obrazovanja,to ne čine ne radeći svoj posao,Večernje Novosti su koliko su mogle sprečile totalno urušavanje istog!Sve čestitke i nastavite tamo gde ste stali jer nerad u obrazovanju će trajati,s'obzirom ko ga i kako vodi !? Samo se nadam da ovom nagradom nećete biti "kupljeni" i u daljem periodu zbog toga zatvarati oči pred haosom koji vlada u prosveti i obrazovanju što ne bi bilo primereno renomeu koje imaju Novosti !

Milica

27.12.2012. 13:22

Sve čestitke g-dinu Vukotiću i "Novostima"! Nagrada je zaslužena i samo nastavite tako!