Zubin potok: Oskrnavljena crkva

FoNet

utorak, 09. 03. 2010. u 13:39

Зубин поток: Оскрнављена црква
KPS je saopštila danas da je pokrenut postupak protiv nepoznatih izvršilaca zbog skrnavljenja i oštećenja pravoslavne crkve u selu Perkovac, kod Zubinog Potoka.

ČAGLAVICA - KPS saopštila je danas da je pokrenut postupak protiv nepoznatih izvršilaca zbog skrnavljenja i oštećenja pravoslavne crkve u selu Perkovac, kod Zubinog Potoka.
Regionalni portparol KPS policije Besim Hoti izjavio je KIM radiju da je incident policiji prijavljen sinoć oko 23 sata i da je posle obavljenog uviđaja utvrđeno da su primetna oštećenja na crkvi, kao i na nekoliko ikonam preneo je KiM radio.
On je rekao da se ne može sa sigurnošću utvrditi dan i vreme oštećenja, ali da je policija pokrenula istragu na osnovu koje će pokušati da utvrdi sve detalje.
”Policija bi trebalo da bude vrlo oprezna i kada je u pitanju kvalifikovanje ovog incidenta. Treba ga okvalifikovati kao čisto krivično delo i ne bi mu trabalo davati druge dimenzije”, rekao je Hoti.
Istragu sprovodi KPS policija iz Zubinog Potoka.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (2)

Miroslav Miron Bozovic

10.05.2011. 11:12

@Petar - докле бре више само за свој џеп на штету заборавлјеног народа, ма какв богдановић.докле ће више да лаже свој народ