Američki AP preneo je Vučićevu objavu na instagramu, uz komentar da drugi detalji nisu dostupni.

Posle regionalnih, i mnogi elektronski mediji u svetu preneli su večeras iz Beograda vest da je Danilo Vučić, stariji sin predsednika Srbije Aleksandra Vučića, zaražen virusom korona i hospitalizovan.

Vest su preuzeli i Glas Amrerike, ruski TAS S, italijanska ANSA, Radio Slobodna Evropa i Sputnjik, bečki Kurir.

Informacija se inače pojavila na mnogim portalima u regionu gotovo istog trenutka kada je predsednik Vučić objavio na svom instagram profilu avucic - na sajtu Radio televizije Republike Srpske, banjalučkih Nezavisnih novina, sarajevskog portala Klix, hrvatskog Indexa, crnogorskih Vijesti i CDM portala...

KSENIJA VUČIĆ: ČITAM MU PORUKE

KSENIJA Vučić, Danilova majka, na "Tviteru" se u svoje, i u ime svog sina, zahvalila za sve poruke podrške: - Još jedno veliko HVALA od Danila za sve vas, divne i dobre, koji mu želite samo najbolje! A od mene jedno ogromno IZVINjENjE što ne stižem ništa da "lajkujem".- Kada je sve počelo, moj Danilo mi je rekao da predaja nije opcija. Moj prvenac zaražen je koronavirusom, a klinička slika mu je takva da je primljen u Infektivnu kliniku - napisao je predsednik Srbije uz poruku Danilu:- Sine, pobedićeš ti to. Voli te tata, svi te volimo! - napisao je predsednik Srbije na svom instagramu ranije večeras.