NIS poziva građane da glasaju za projekte koji će poboljšati život zajednice

petak, 12. 10. 2018. u 14:01

НИС позива грађане да гласају за пројекте који ће побољшати живот заједнице
Program „Zajednici zajedno“ NIS sprovodi već 10 godina sa ciljem poboljšanja uslova života građana iz 12 gradova i opština u kojima kompanija posluje

Kompanija NIS poziva građane iz 12 lokalnih zajednica širom Srbije - Beograd, Novi Sad, Niš, Čačak, Pančevo, Požarevac, Kikinda, Zrenjanin, Kanjiža, Srbobran, Žitište i Novi Bečej da od 15. do 18. oktobra glasaju za one projekte za koje žele da budu realizovani u okviru programa „Zajednici zajedno“ 2018.

Građani će moći da glasaju putem sajta www.zajednicizajedno.nis.eu i na taj način doprinesu unapređenju kvaliteta života u svojoj zajednici.

Program „Zajednici zajedno“ NIS sprovodi već 10 godina sa ciljem poboljšanja uslova života građana iz 12 gradova i opština u kojima kompanija posluje. Do sada je kroz ovaj program društveno odgovornog poslovanja kompanija uložila više od milijardu dinara za realizaciju preko 900 projekata, a ukupan budžet programa „Zajednici zajedno“ u 2018. godini je na nivou od 114,5 miliona dinara. Na ovaj način NIS pod sloganom „Budućnost na delu“ nastavlja sa aktivnostima na podršci lokalnim zajednicama širom Srbije, posebno kada je reč o mladima.

(PR)Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)

Tamo Neko

12.10.2018. 15:04

Kompanija NIS posluje i u "kraljici" kontinentalnog turizma,Vrnjackoj Banji,i misljenja sam da bi bilo skroz korektno i poslovno od ove kompanije da se nekim konkretnim projektom ukljuci u zivot Vrnjcana i njihovih gostiju.