Promene u kabinetu ministra prosvete: Pajić novi pomoćnik

I. M.

24. 01. 2017. u 08:12

Pomoćnica ministra prosvete za srednje obrazovanje i obrazovanje odraslih Snežana Marković biće razrešena dužnosti najverovatnije već na današnjoj sednici Vlade, a na njeno mesto doći će Aleksandar Pajić

Промене у кабинету министра просвете: Пајић нови помоћник

Aleksandar Pajić

POMOĆNICA ministra prosvete za srednje obrazovanje i obrazovanje odraslih Snežana Marković biće razrešena dužnosti najverovatnije već na današnjoj sednici Vlade Srbije, a na njeno mesto doći će Aleksandar Pajić, direktor Medicinske škole "Dr Andra Jovanović" u Šapcu. Ministar Mladen Šarčević za "Novosti" je potvrdio ovu vest i rekao da mu je za mesto pomoćnika potreban neko sa širom slikom i većom energijom.

- Svaki ministar bira svoj tim i odgovoran je za svoje izbore. Snežana Marković je dobar čovek i saradnik i ona će i dalje imati svoje mesto u Ministarstvu. Nastaviće da se bavi nastavom informatike - objašnjava ministar.

Vest o Pajićevom imenovanju volšebno je, pre vremena, stigla do pojedinih lokalnih, šabačkih medija, koji su pre pet dana objavili da je Vlada Srbije Pajića već imenovala za pomoćnika. Tog dana, zapravo, sednica Vlade Srbije nije ni održana.

Pajić je profesor fizičkog vaspitanja, a na zvaničnom sajtu škole u kojoj je direktor navedeno i da je doktor nauka i docent. Na listi je odbornika u Skupštini Šapca, a od letos je i poverenik SNS za ovaj grad.

Nezadovoljna najavom smene Snežane Marković, grupa prosvetnih radnika pokrenula je i onlajn peticiju.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (4)

sale

24.01.2017. 08:21

Hahahahahahahahaha profesor fizickog, direktor skole , clan sns a , doktor nauka sto je vrlo vazno i najzad ministarstvo sve vec vidjeno .

Lola

24.01.2017. 09:14

Profesor fizičkog na čelu medicinske škole !? A sada pomeoćnik ministra, sa novom energijom fiskulturnika ! Besmisleno!!!Godinama imate tihi štrajk i otpor prosvetnik radnika, priznali vi to ili ne!

Zlopamtilo

24.01.2017. 11:17

@Lola - Pa to nam je stanje u prosveti... DIFovci su zajahali na veliku vecinu mesta direktora skola. A nije im odgovarala zena koja je radila prepisku i svoj posao i van radnog vremena, cak i dok je na sluzbenom putu...

замеников помоћник

24.01.2017. 10:20

Благо нама међу њима у злу добра чекајући.