Velika sramota: Albanci snimili film o vađenju organa iza kojeg stoji srpska banda (VIDEO)

Novosti online

13. 11. 2019. u 22:49

Albanci su potpuno izokrenuli činjenice i snimili film o tome kako je "srpska banda" kidnapovala ljude albanskog porekla

Велика срамота: Албанци снимили филм о вађењу органа иза којег стоји српска банда (ВИДЕО)

Foto: Arhiva VN

Albanci su potpuno izokrenuli činjenice i snimili film o tome kako je "srpska banda" kidnapovala ljude albanskog porekla da bi zatim prodavali njihove organe. Naravno, reč je zapravo o "Žutoj kući" gde su Albanci zapravo vadili organe Srbima.

Film se zove "Captifs" i bavi se trgovinom organa na Kosovu, a klasifikovan je kao horor i triler.

Podsetimo, trgovina ljudskim organima na Kosovu i Metohiji (slučaj "Žuta kuća") naziv je koji se u javnosti koristi za istragu o trgovini ljudskim organima u Albaniji i na Kosovu tokom 1999. godine. Prva je tvrdnje o trgovini ljudskim organima iznela u javnost bivša tužiteljka Haškog tribunala Karla del Ponte u svojoj knjizi "Lov: Ja i ratni zločinci", koju je objavila po odlasku sa dužnosti. Prema izveštaju Saveta Evrope od 12. decembra 2010. godine organizator otimanja ljudi i trgovine ljudskim organima bio je Hašim Tači i Drenička grupa.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (9)

Nebojša

13.11.2019. 23:28

A ko je nama skotovima kriv sto mi nismo snimili film i izneli istinu u svet nego su siptari izokrenuli pricu. Oni ne biraju sredstva ami cekamo da svet iznese istinu a to biti nece nikada. Za istinu se mora boriti i obezbediti pare

Zigula37

13.11.2019. 23:33

Moz da snime i kako su prvi sleteli na mesec ...kad su ih njihovi donatori razotkrili sad je kasno.

Aco

13.11.2019. 23:47

Pa kada mi cekamo.Koliko nam je samo potrebno godina za Jasenovac???Eno i muslimani snimaju laz o Srebrenici iako je stradalo vise srba u i oko Srebrenice.

Lili Vu

15.11.2019. 09:25

Ako ! Ko nam je kriv ? Dok se mi bavimo 13. vekom i Kraljevima oni svojim filmom izopacili istinu za koju ce posle filma biti jos manje interesovanja nego do sada ! U doba od "Fake News" se to tako radi !

cija je ovo skola

10.12.2019. 08:44

za sva svoja zla iz 90ih su optuzili Srbe, narod koji je bio zrtva