SVE žešća konkurencija na automobilskim tržištima zahteva i ofanzivniji pristup do kupaca. Traže se načini da se zadobije poverenje kupaca ne samo kvalitetom automobila već se sve više ulaže i u moderne načine prodaje, održavanja vozila. Briga o kupcu postaje prioritet.

Zato i ne čudi što je "Sitroen" i u Srbiji dodao gas. Osmišljavaju se brojne prodajne akcije, nalaze nove pogodnosti za kupce, a jedan od najbitnijih segmenata ovog francuskog giganta je i otvaranje novih, najsavremenijih prodajno-servisnih objekata.


PROČITAJTE JOŠ - 
Kako spremiti automobil za zimu?

Tako je ekskluzivni zastupnik i uvoznik "Sitroena" za Srbiju, kompanija "Avtonova KAB" proširila svoju dilersku mrežu na teritoriju Novog Beograda.
Sada kupci "Sitroenovih" vozila mogu pogledati automobile ili obaviti test vožnju, ali ih i servisirati i na novoj lokaciji i u novom salonu kompanije "Autopromet".


Nakon nekoliko meseci od ulaska u zvaničnu dilersku mrežu, i postizanja odličnih rezultata, kompanija Autopromet organizovala je konferenciju za novinare na kojoj je predstavila dosadašnje rezultate i planove za naredni period.
"Autopromet" je inače kompanija koja kroz porodični biznis posluje više od 20 godina.