Ofanziva francuske kompanije: Sitroen širi mrežu u Srbiji

P.Ž.

četvrtak, 21. 11. 2019. u 10:40

Офанзива француске компаније: Ситроен шири мрежу у Србији

FOTO: Promo

Osmišljavaju se brojne prodajne akcije, nalaze nove pogodnosti za kupce
SVE žešća konkurencija na automobilskim tržištima zahteva i ofanzivniji pristup do kupaca. Traže se načini da se zadobije poverenje kupaca ne samo kvalitetom automobila već se sve više ulaže i u moderne načine prodaje, održavanja vozila. Briga o kupcu postaje prioritet.

Zato i ne čudi što je "Sitroen" i u Srbiji dodao gas. Osmišljavaju se brojne prodajne akcije, nalaze nove pogodnosti za kupce, a jedan od najbitnijih segmenata ovog francuskog giganta je i otvaranje novih, najsavremenijih prodajno-servisnih objekata.

PROČITAJTE JOŠ -  Kako spremiti automobil za zimu?

Tako je ekskluzivni zastupnik i uvoznik "Sitroena" za Srbiju, kompanija "Avtonova KAB" proširila svoju dilersku mrežu na teritoriju Novog Beograda.Sada kupci "Sitroenovih" vozila mogu pogledati automobile ili obaviti test vožnju, ali ih i servisirati i na novoj lokaciji i u novom salonu kompanije "Autopromet".

Nakon nekoliko meseci od ulaska u zvaničnu dilersku mrežu, i postizanja odličnih rezultata, kompanija Autopromet organizovala je konferenciju za novinare na kojoj je predstavila dosadašnje rezultate i planove za naredni period."Autopromet" je inače kompanija koja kroz porodični biznis posluje više od 20 godina.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije