Klop otvorio štand Opela

P. Ž.

četvrtak, 12. 09. 2019. u 13:38

Клоп отворио штанд Опела

Foto promo

Na IAA Međunarodnom salonu automobila u Frankfurtu 2019.

"Opelov" izvršni direktor Mihael Lohšeler je zajedno sa specijalnim gostom i brend ambasadorom "Opela", proslavljenim fudbalskim trenerom Jirgenom Klopom u četvrtak otvorio "OPELHAUS120"na IAA Međunarodnom salonu automobila u Frankfurtu 2019. (otvoren za posetioce od 12. do 22. septembra).

"Opel ide električno", a isto važi i za štand D31 u hali 11.0.

U razgovoru sa osvajačem Lige šampiona Klopom, Lohšeler je predstavio svetske premijera automobila i električnu ofanzivu kod lakih komercijalnih vozila.

Pročitajte još - BISER IZ RISELSHAJMA: U Frankfurtu predstavljena nova "opel astra"

Vrlo efikasna nova "opel korsa",baterijsko-električna "korsa-e" i "korsa-e reli",debituju u Frankfurtu, zajedno sa prvim "Opelovim" plag-in hibridom, modelom "grandland X hybrid" sa pogonom na svim točkovima i izlaznom snagom od 300 KS.

Svoju premijeru na nemačkom salonu automobila ima i "opel zafira lajf" koja nudi mesto za do devet osoba i donosi mnoštvo inovativnih tehnologija.
- U 120 godina proizvodnje automobila, "Opel" je uvek kombinovao nemački inženjering sa strastvenim dizajnom, čineći najnovije tehnologije i inovacije dostupnim svima. Isto danas važi za elektromobilnost, i to je razlog zašto je "Opel" izabrao svoj najpopularniji model "korsu" da omogući" e-mobilnost."Ovo ne važi samo za svakodnevni život, već i za auto-moto sport, što pokazuje premijera potpuno nove "korse reli"-rekao je Mihael Lohšeler.Pratite nas i putem iOS i android aplikacije