BELORUSE OPČINILA JELAŠNIČKA KLISURA: Pobornici sportskog penjanja osvajaju okolinu Niša

BELORUSE OPČINILA JELAŠNIČKA KLISURA: Pobornici sportskog penjanja "osvajaju" okolinu Niša

PRVAK Belorusije u sportskom penjanju, Nikita Logunov (21), sa desetak svojih učenika doputovao je početkom sedmice u Niš, da bi ih ovom sportu podučavao na stenama Jelašničke klisure. Zbog pandemije virusa korona prilike mu ove godine nisu dozvolile da otputuju u Rusiju ili Tursku, gde su dosad obično odlazili da vežbaju ovaj ekstremni sport, pa je Nikita saznavši da je granica sa Srbijom otvorena za strance, odlučio da dođe u ove krajeve.

29. 10. 2020. u 14:08

KOLUMNA: Posebna ponuda štednje u Eurobank

KOLUMNA: Posebna ponuda štednje u Eurobank

NEDELjA štednje tradicionalno predstavlja period kada banke nude posebne uslove i kreiraju atraktivne štedne proizvode, a građani svoju ušteđevinu, najčešće u evrima, poveravaju banci koja najbolje odgovara njihovim potrebama.

29. 10. 2020. u 14:00

NEZADOVOLjNE KUPCE ŠALjU NA SUD: Organizacije za zaštitu potrošača najviše prigovora imaju na Sport Vision

NEZADOVOLjNE KUPCE ŠALjU NA SUD: Organizacije za zaštitu potrošača najviše prigovora imaju na Sport Vision

OBUĆA, naročito patike, nije nimalo jeftina stvaka i kad je u kući više dece, sportska obuća menja se kao na traci. Sudeći po podacima Udruženja za zaštitu potrošača, najčešće primedbe na kvalitet robe odnose se na patike, sportske čizme, sprinterice... Tako se desi da se rašiju, odlepi đon, puknu sa strane, pocepaju posle nekoliko nošenja, propuste vodu kada ne bi trebalo. Sledi reklamacija, čekanje zamene ili povrata novca. Nemaju svi, međutim, sreće da uspešno zamene "falš" robu.

29. 10. 2020. u 13:52