KRUNISANjE U BRISELU: Dodeljena nagrada Best buy“ automobil 2019.

P. Živković

petak, 08. 02. 2019. u 19:19

КРУНИСАЊЕ У БРИСЕЛУ: Додељена награда Best buy“ аутомобил 2019.

"Opel kombo lajf" dobio "Best buy“ automobil 2019.

"Opel kombo lajf" nudi inovativne tehnologije kao što su adaptivni tempomat, upozorenje na pospanost vozača, kamera za pogled unazad sa uglom od 180 stepeni, "head-up" displej i bočni čuvar

Stručni žiri "Autobesta" koji čini 31 novinar iz isto toliko zemalja Evrope odlučio je da je "opel kombo" pobednik za 2019 godinu.

Ovaj ven je zvanično dobio titulu "Best buy" automobila u Evropi na glamuroznoj dodeli nagrada u Briselu.

Pročitajte još:"Korsa" za sladokusce

Izvršni direktor Opela, Mihael Lohšeler i direktor prodaje, postprodaje i marketinga, Havijer Dušemin su u Belgiji da primili prestižnu nagradu za ovo multifunkcionalno vozilo.

- Kupci i mediji su impresionirani modelom "Combo Life"- rekao je Mihael Lokšeler na dodeli nagrada.- U njega smo upakovali visok nivo fleksibilnosti, komfora i inovativnih tehnologija kojima nema premca u klasi. "Kombo" zato igra ključnu ulogu u našoj proizvodnoj ofanzivi koja traje, a koja će se nastaviti ove i sledeće godine.

Prema mišljenju žirija, nijedan konkurent ne nudi toliko za taj novac.

Pročitajte još:PREDSTAVLjEN "PEŽO 508": Limuzina za prestiž

- Porodice, ljubitelji boravka na otvorenom i profesionalci očekuju da "best buy" automobil reši njihove dnevne izazove. Ova nagrada dokazuje da je naš novi "kombo" njihov idealan partner - dodao je Havier Dušemin.

"Opel kombo lajf" nudi inovativne tehnologije kao što su adaptivni tempomat, upozorenje na pospanost vozača, kamera za pogled unazad sa uglom od 180 stepeni, "head-up" displej i bočni čuvar. Novi model brenda iz Riselshajma spaja komfor i dinamičnost putničkog automobila sa mnoštvom prostora i svestranošću monovolumena. Žiri je takođe uzeo u obzir kriterijume kao što su troškovi održavanja i pokrivenost dilerske mreže.

Izvršni direktor Opela, Mihael Lohšeler i direktor prodaje, postprodaje i marketinga, Havijer Dušemin

U prethodnim godinama, proizvođač automobila iz Riselshajma je dva puta bio uspešan na "Autobest" izboru. "Opel korsa" je osvojila titule 2007. i 2015.

"Autobest" dodeljuje nagradu "Best buy" automobil u Evropi od 2000. godine.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije