Premijera u Novom Sadu (Foto / Video)

P. Ž.

06. 12. 2018. u 23:33

Премијера у Новом Саду (Фото / Видео)

Foto Promo

Za promociju nova dva modela iz "Džipove" game moćni "rengler" kompanija "Fijat-Krajsler Srbija" je odabrala Novi Sad i izuzetni prodajno-izložbeni salon "Auto-kuće Stojanov"
OD kako je "Fijat" pazario "Krajsler" 2010. godine pa sve do danas jedan brend ovog američkog giganta "Džip" doživljava zvezdane trenutke.

Prodaja na svim kontinentima raste neverovatnom brzinom a podatak da je od 2010. do danas u regionu EMEA (Evropa,Afrika, Bliski istok) prodaja porasla čak šest puta sve govori.

Zato i ne čudi da svako premijerno predstavljanje nekog od modela sa oznakom "Jeep" izaziva ogromno interesovanje.

PROČITAJTE JOŠ - Nova vizija „Opela“

Za promociju nova dva modela iz "Džipove" game moćni "rengler" kompanija "Fijat-Krajsler Srbija" je odabrala Novi Sad i izuzetni prodajno-izložbeni salon "Auto-kuće Stojanov".

- Obeležavamo 20 godina od potpisivanja Ugovora o prodaji i servisiranju vozila "FCA grupacije" - istakla je Sanja Titin na prigodnoj svečanosti - Servisno prodajni centar Stojanov počeo je inače sa radom, sada već daleke 1976.

Novi, rebrendirani prodajno-izložbeni salon opremljen je po najnovijim standardima brendova "Jeep2 i "Alfa Romeo" a pored noviteta "renglera" i "renegejda" još dva izuzetna modela privlače pažnju - "alfa romeo stelvio" i "alfa romeo djučlija" oba u najmoćnijoj verziji "kvadrofoljo".

Ipak, glavne zvezde svečanosti u AK Stojanov bili su moćni terenci iz "Džipove" radionice. Naslednik lefgendarnog "vilisa" moćni "rengler" (model "rubikon") i restilizovani "renegejd".

- "Renegejd" nam stiže kao restilizovani motor. Sa nešto izmenjenim eksterijerom ali sa mnogo toga drugačijeg u unutrašnjosti vozila. Naravno, novi su i motori, akcenat je stavljen na benzinske jer je potražnja za dizelima na svim tržištima sve manja - istakao je direktor marketinga FCA Srbija Boris Čučković.

PROČITAJTE JOŠ - NOVA "MAZDA 6" NA SKENERU "NOVOSTI: Limuzine uzvraćaju udarac

Novi "jeep renefade" je prvo vozilo iz game koje će koristiti inovativne turbo benzinske motore koji smanjuju potrošnju goribva i emisiju štetnih gasova.U ponudi su dve benzinske opcije:1,0 litarski sa 120 KS i 1,3 litarski sa 150 ili 180 KS. Tu je i provereni 1,6 litarski benzinac sa 120 KS . Jedini dizelaš u ponudi je 2,0 litarski "multidžet 2" turbodizel opremljen SCR (selective catalic reduction) sistemom koji ima dve verzije:od 140 i 170 KS.

- O "renegekjdu" i njegovom uspehu ne treba trošiti puno reči jer ga ima sve više i na našim putevima - kaže Čučković

- Zvezda dana je ipak, potpuno novi "rengler" koji ispisuje nove stranice istorije započete 1941. godine. Mi sa ponosom kažemo da je samo "džip- džip" a sve ostalo su terenci a zašto je to tako najbolje ilustruje "rengler".

Prvi pogled na novog "renglera" sve poklonike terenske vožnje ostaviće sasvim sigurno bez daha. Jednostavno, model koji smo imali prilike da vidimo na premijeri, i na kratko isprobamo u vožnji, deluje moćno, nezaustavljivo.

Verzija "rubikon" opremljena sa dizel agregatom od 2,2 litara koji raspolaže sa 200 konjskih snaga, ne samo da je kadar da savlada i najteže prepreke of-ropud vožnje, već je sa nivoom opreme, poboljšanim komforom, voznom dinamikom, spreman i za svakodnevne gradske izazove.

PROČITAJTE JOŠ - Folksvagen "pozeleneo": Od 2026. proizvodiće samo električne automobile

Cena novog "renegejda" kreće od 15.900 evra a "wranglera" od 44.430 evra.


Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (2)

zaliv.net

07.12.2018. 00:26

Ovu kupis samo ako ti je do bacanja para za gorivo, ladno trosi i do 17l na 100km hahhahaha

Voja

07.12.2018. 17:44

@zaliv.net - Vozili ste ga? Ovo su novi motori..ni izbliza ne troše tolilo.Inače ovo je jedini pravi džip.Moćan,uvek atraktivan,uvek u modi.Brend za prestiž.Nama je sve skupo akamoli wrangler...a to što je za većinu nedostižan nije razlog da ga pljujete.Bravo za prikaz