KOMPANIJA "Avtonova KAB" omogućila je svim zainteresovanim kupcima dodatne pogodnosti za otplatu prilikom kupovine "Sitroenovih" modela "C3" i "C3 erkros".

"Sitroen C3" se već probio na domaćem tržištu sa dvobojnom karoserijom (devet boja sa tri različite boje krova, koje prate detalji u istoj boji na svetlima za maglu, kućištima retrovizora, zadnjim bočnim staklima i bočnoj zaštiti "erbam"). U unutrašnjosti su dostupna četiri nivoa opreme. "Sitroen C3 fil edišn" ima cenu od 10.890 evra, a tokom ove akcije na poklon se dobijaju i automatski klima-uređaj, audio-sistem sa ekranom na dodir veličine sedam inča sa "miror link" opcijom koja omogućava da ekran svog „pametnog “ telefona vidite na "tač skrin" ekranu, komande na volanu, "blutut", USB priključak, šest zvučnika i svetla za maglu.

"Sitroen C3 erkros" ima sve atribute snažnog SUV-a: povišeni klirens, uzdignut položaj vozača, prednji i zadnji spojler, velike točkove i proširena krila. U srednjem paketu opreme "fil", sa bogatom opremom košta 14.490 evra. Ove modele je moguće kupiti na kredit bez kamate i bez dodatnih troškova na 36 meseci. Ako se odlučite na kupovinu preko lizinga, kamata iznosi 0,99 odsto.