OD brojnih novina koje nam donosi "sitroen C4 kaktus" kojeg smo imali prvi put da vidimo na nedavno održanom "BG kar šou", jedna svakako izaziva posebnu pažnju. Naime, novi "C4 kaktus" ima hidraulično oslanjanje koje čine hidraulični progresivni jastuci (Progressive Hydraulic Cushions - PHC). Premijerno su predstavljena i sedišta "Advanced Comfort", pa ova dva svetska noviteta zajedno garantuju neverovatnu udobnost pri vožnji. Zahvaljujući oslanjanju na hidrauličnim progresivnim jastucima" filtriraju" se nepravilnosti sa puta, što će, naravno, obradovati naše vozače.

Novi "C4 kaktus" ima čak 12 tehnologija za pomoć u vožnji, tri tehnologije za konekciju, a pod haubom su nagrađivani benzinski eko-motor od 110 i 130 ks.

Novi "C4 kaktus" nudi izuzetnu akustičnu izolaciju i opremu uz 31 kombinaciju za personalizaciju spoljašnjosti, sa devet boja karoserije i četiri kolor paketa (koji se sastoje od prefinjenih detalja u boji), čime se kupcu omogućava da izabere vozilo koje mu najviše odgovara. U ponudi je pet različitih unutrašnjih uređenja koja nude osvetljenost, mekoću i prefinjenost.

Novi "C4 kaktus" je limuzina koja u ponudi ima zastakljenu krovnu površinu i nudi putnicima širok pogled na nebo sa otvorenim i potpuno panoramskim staklenim krovom. Tehnologiju i avanturističku prirodu novog modela naglašava i široki spektar štedljivih i efikasnih benzinskih i dizel motora iz najnovije generacije.

Kompanija "Avtonova KAB" obezbedila je i sjajne uslove nabavke uz promotivne cene. Model "citron C4 kaktus" se nudi u tri nivoa opreme, sa tri različita benzinska i dizel agregatom od 100 KS.