Sajamska ponuda Škode

P. Ž.

20. 03. 2018. u 20:25

Сајамска понуда Шкоде
Kompanija „Auto Čačak“, generalni uvoznik ''Škoda'' vozila, pokrenula je sajamsku prodajnu akciju povodom predstojećeg ''BG kar šoua'' koji se održava od 22. do 28. marta
KOMPANIJA „Auto Čačak“, generalni uvoznik ''Škoda'' vozila, pokrenula je sajamsku prodajnu akciju povodom predstojećeg ''BG kar šoua'' koji se održava od 22. do 28. marta.

Akcijske cene modela neće biti aktuelne samo za vreme trajanja sajma, već važe za sve narudžbine do 15. aprila. Najatraktivniji "Škoda" modeli će biti izloženi u Hali 1 Beogradskog sajma, sa specijalnim sajamskim popustima za sve modele .

Po prvi put na Beogradskom sajmu će biti izložen model "karok" koji je premijerno predstavljen u decembru 2017. godine. Ovaj atraktivan SUV će biti dostupan već od 16.990 evra. Pored ovog modela biće izložen i njegov stariji brat "kodijak" u "Sportline" verziji. "Kodijak" je dostupan po ceni koja se kreće od 19.990 evra.

Tu je i ekskluzivni model "superb L&K", kao i "superb kombi u "stajl" paketu opreme. Početna cena modela "superb" se kreće od 18.990 evra.

PROČITAJTE JOŠ - "Opel" i za profesionalce

Izlaganje brenda "Škoda" ne može se zamisliti bez najprodavanijeg modela, "oktavije" u "limo" i "kombi" verziji.

Pored pomenutih modela biće izloženi i "rapid" i "fabija" koja će biti dostupna za vreme sajamske akcije po ceni već od 8.990 evra.

Pored pomenutih popusta, kompanija ''Auto Čačak'' je u saradnji sa Raiffeisen leasing-om
pripremila posebne uslove finansiranja po fiksnoj kamatnoj stopi od 1,99 odsto na period do 60 meseci.

Takođe, Raiffeisen Leasing za svako realizovano finansiranje daje klijentima na poklon platnu karticu Raiffeisen Banke sa 10.000 dinara.

Gosti i saradnici na "Škoda" štandu će biti i predstavnici kompanije NIS Gazprom Neft. Ova saradnja je ostvarena u cilju podrške korporativnim klijenatima kojima kompanija NIS Gazprom Neft poklanja kartice za gorivo u vrednosti od 5.000 dinara i licence za asistenciju na putu za kupovinu prvih pet automobila.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije