Honda spremna za Ženevu

23. 02. 2018. u 23:20

Хонда спремна за Женеву
Najnovija generacija modela "honda CR-V" imaće evropsku premijeru na sajmu u Ženevi. Novi SUV podiže lestvicu u smislu kvaliteta, enterijera i prefinjenosti

OD svetskog bestselera među SUV modelima do futurističkog EV koncepta, "Honda" će, na sajmu automobila u Ženevi od 8. do 18. marta, predstaviti niz svojih najnovijih i najinteresantnijih vozila i koncepata.

Najnovija generacija modela "honda CR-V" imaće evropsku premijeru na sajmu u Ženevi. Novi SUV podiže lestvicu u smislu kvaliteta, enterijera i prefinjenosti, a po prvi put je u Evropi dostupan sa hibridnim pogonom.


PROČITAJTE JOŠ:
"BG Kar Šou" i sajam motocikala od 22. do 28. marta

Urbani "EV koncept" se vraća u Evropu nakon svoje globalne premijere na Sajmu automobila u Frankfurtu u septembru 2017. Koncept predstavlja nameru "Honde" da uđe na evropsko tržište električnih vozila, sa proizvodnom verzijom koja je planirana za lansiranje naredne godine.

Prvi put nakon premijere na Sajmu automobila u Tokiju u oktobru 2017, "Honda" će prikazati "sport EV koncept". Sa dopadljivim dizajnom i niskim težištem, daje uvid u to kako električni sportski automobil budućnosti može izgledati.

Poslednji član električnog tria u Ženevi je "NeuV". Prvobitno prikazan na Sajmu elektronike 2017. godine, "NeuV" je napredni električni koncept sa autonomnim funkcijama i veštačkom inteligencijom.

Uz asortiman novih električnih automobila, "Honda" će prikazati i širok spektar četvorotočkaša i dvotočkaša iz sveta motosporta. "Sivik Type R TCR" će predvoditi ovaj "šou" i imati svoj prvi nastup na moto događaju pred sezonu VTCR-a. "Type R TCR" će biti izložen zajedno sa mnogim "Hondinim "trkačkim "mašinama", uključujući i "NSX GT3". Na dva točka, "Hondin" pobednički Moto GP motocikl će se pojaviti zajedno sa svetskim "Superbajk" i "Dakar" reli konkurentima.


PROČITAJTE JOŠ:
Novi najbolji porodični prijatelj – Inovativni Opel Combo Life

"Hondino" izlaganje će biti završeno debitovanjem modela "džez X-roud". Nakon nedavno lansiranog "Dynamic 1.5-litarskog i-VTEC-a", novi "džez" je dizajniran kao robusna opcija u ponudi. Odlikuju ga crne plastične lajsne oko blatobrana i krila, kao i srebrna prednja i zadnja maska. Spoljašnji izgled je dopunjen sa aluminijumskim točkovima od 16 inča, dok snaga dolazi od 1.3-litarskog motora, sa 103 KS, i manuelnim menjačem ili opcionim CVT automatskim menjačem.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije