Pretučen zbog glasne muzike

T. M.

28. 08. 2011. u 20:44

Претучен због гласне музике
Napadnut Aleksandar Lukić, direktor Centra za kulturu u Požarevcu. Batine zbog tonskih proba uoči velikog požarevačkog karnevala

POŽAREVAC - Direktor Centra za kulturu u Požarevcu Aleksandar Lukić napadnut je u subotu oko 12 sati za vreme tonskih proba u Tabačkoj čaršiji uoči velikog požarevačkog karnevala, kojim su otvorene „Ljubičevske konjičke igre“.

Na Lukića je nasrnuo i nekoliko puta ga udario u glavu Nebojša M. (60), vlasnik jedne turističke angencije, zbog čega je policija protiv njega podnela prekršajnu prijavu zbog remećenja javnog reda i mira. Kako je saopšteno iz Policijske uprave Požarevac, Nebojša M. je izjavio da je tri puta udario Lukića šakom u glavu, jer mu je smetalo što su njegovi ljudi puštali preglasnu muziku sa bine.

- Za vreme tonske probe dotični je došao do mene i, uz psovke, počeo da viče kako će da me protera iz grada, a svu opremu da polomi, jer ga preglasna muzika uznemirava. Pokušao sam da mu objasnim da je to rutinska tonska proba i da je sve po propisu, ali me je on, iznenada, s leđa, udario dva puta pesnicom u predelu temena. Kad sam ga upitao zašto me udara, on me je, vičući da će me ubiti i proterati mene i moju porodicu, još jedanput udario u glavu - rekao je Lukić.

Nakon pregleda u bolnici i rendgenskog snimanja glave, Lukiću su ustanovljene lake telesne povrede, zbog čega je najavio podnošenje tužbe protiv Nebojše M.

- Tužiću ga krivično zbog nanošenja povreda i ugrožavanja sigurnosti - najavio je Lukić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (3)

mIlan

28.08.2011. 23:29

Jel u pitanju neki propis o infirmisanju kada ne smete da napisete puno ime i prezime doticnog? Ako ne, onda ne vidim smisao.

strikla

29.08.2011. 02:58

A sta je preglasna muzika nego remecenje javnog reda i mira!!!???Sa moje strane bravo za Nebojsu M.

Gorica Topal

29.08.2011. 19:23

ovo je samo jedan dokaz vise da sa nasim gradjanima srbije nista vise nije kako bi trebalo da bude.Ova agresivnost koja se u zadnje vreme pokazuje kroz ubistva i to na najsvirepiji nacin kao i reakcija ovog coveka a verovatno da ih mnogo takvih ima pokazuje da je nas narod postao nezadovoljan i da vise nisu u stanju da vladaju svojim emocijama.Pitam se koji je razlog svemu ovome?