Jagodina: Poginula na rođendan

V.N.

utorak, 26. 07. 2011. u 20:24

Јагодина: Погинула на рођендан
Jelena Mitrović je stradala u teškoj saobraćajnoj nesreći u ponedeljak, oko sat iza ponoći, samo što je navršila 19 leta
JAGODINA - Jelena Mitrović (na slici) smrtno je stradala u teškoj saobraćajnoj nesreći u ponedeljak, oko sat iza ponoći, samo što je navršila 19 leta. Očevici kažu da su ona i njeno društvo tokom rođendanske proslave u jednom kafiću popili veću količinu alkohola, ali ipak odlučili da automobilom odu do Svilajnca, u diskoteku.

U kući Mitrovića, u jagodinskom naselju Trnava - muk. Jelenina rođena sestra Milica, u poodmakloj trudnoći, uz suze priča o mezimici koja je završila Trgovačku školu i često pobeđivala na konkursima lepote. Datum sahrane još nije određen, jer se čeka da njen otac doputuje iz Afrike, gde radi.

Udes se dogodio kada je „sitroen“ kojim je upravljao Jelenin drug Petar Đokić (21) iz još neutvrđenih razloga naleteo na teretnjak iz Kruševca. Kažu da je automobil jurio brzinom od gotovo 200 kilometara na čas.


Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (2)

antipoliticar

27.07.2011. 08:42

strasna tragedija. nedaj boze nikome ali nikome jadni roditelji.moje iskreno saucesce. roditelji ucite svoju decu od malih nogu da alkohol i voznja ne idu zajedno a isto tako da ne sedaju u auto sa pijanim vozacima.