Špijunka: Radenković juri Noletov potpis

S. S. R.

02. 05. 2011. u 20:55

Poslanik SPS zakasnio pomerao je novinare na Srbija openu da bi zauzeo mesto, a ovi su ga posle „prozivali“ kad se našao u redu za Đokovićev autogram

KRCATO je bilo na Srbija openu kada je Novak Đoković igrao mečeve. Okupio je sve - od mališana koji su bodrili svog omiljenog sportistu, pa do političara. Sa zakašnjenjem na jedan od mečeva, sa ćerkama Katarinom i Nađom, došao je i poslanik SPS Dejan Radenković. Pomerio je novinare da bi se ”probio” do rezervisanih mesta. On se izvinjavao:

- Nije zbog mene, mogu i da stojim, samo decu da smestim.

A, onda je došlo vreme da se mališani izbore za potpis Đokovića. Opet se u redu našao i Radenković. I opet su mu novinari dobacili:

- I ovo je zbog dece, ti kao nećeš autogram.

- Borba za potpis je ravna borbi za najvažnije zakone u Skupštini. A, Nole je Nole - odgovorio je uz osmeh.

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (4)

Mali bata

03.05.2011. 09:49

Eto kako se odnosimo i iskazujemo nase kako javno tako i privatno vaspitanje ili metode vaspitanja. Verujen da kad institucije za obrazovanje zapocnu pedagogiju razumevanja a ne uticajnih vrednosti svako ce razumeti svoju vrednost u drustvu, i nece doci do laktanja starim navikama, na racun vrednih i marljivih ljudi.

Mali bata

03.05.2011. 13:30

Ako postoji volja i drzavan struktura koja zeli jednu modernu demokracku sa nacelima prava drzavu i vremoenom dobijese status pravne drzave to mora da se zapocne sto pre jednom prilikom sam napomenuo da je potrebno najmanje tri regulana parlametarna izbora da bi dosli to tog zeljenog cila. Ustav, drzavno upravno pravo i administrativna nacela moze da odradimo ali to sve mora da se uhoda i zato je potrebna ta vremenom uslovljena izborna procetura.

Mali bata

03.05.2011. 19:16

@Mali bata - Verujem da za sada nemogu da prihvatim novu ulogu ali u bliskoj buducnosti za od prilike godinu dan moglobi da zapocnem ovaj projekat, stime da kao Srbin do tada mogu da pruzam u vidu komentara podrsku.

Mali bata

04.05.2011. 09:19

@Mali bata - Moja znatizelja je zadovoljena, da ja mogu da prihvati ulogu da vodim projekat. o detaljima nebi bilo problema da se dogovorimo