Danas najtužniji dan u godini

Tanjug

17. 01. 2011. u 09:12

Данас најтужнији дан у години
Britanski psiholozi utvrdili da je treći ponedeljak u januaru najtužniji dan u godini
LONDON - Ako ste danas neraspoloženi, ne brinite jer to nije ništa neobično, s obzirom na to da su britanski psiholozi utvrdili da je treći ponedeljak u januaru najtužniji dan u godini.

Kombinacija dugova zbog preteranog trošenja za praznike, lošeg vremena i neispunjenih novogodišnjih obećanja, čini da smo tog dana utučeni više nego ijednog drugog u godini, objavio je "Dejli telegraf".

Ipak, ne očajavajte, jer i za to ima leka.

Prema rezultatima istraživanja koje je naručila jedna dobrotovorna organizacija, dobro raspoloženje vratiće se ako pomognete nekome ko je u nevolji, preneo je Bi-Bi-Si.

Dobro dođe i neočekivani kompliment, a novac je, piše list, na spisku lekova za loše raspoloženje, tek na osmom mestu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (5)

gaga

19.01.2011. 10:57

@Zoran - Cista glupost! Kakvo generalizovanje! Kako je moguce da svi mi, jedan, isti, dan dozivimo na isti nacin, istim intenzitetom? 17. januara se mozda neko zaljubio..17. januara je mozda neko preminuo..17. januara se mozda neko zaposlio...17. januara je primera radi mojoj sestri bio rodjendan...dok sam ja 17. januara imala krajnje prijatan dan... to je dan, kao i svaki drugi, koji u sebi nosi potencijalno prijatne i manje prijatne stvari...

ivan

17.01.2011. 22:17

evo zbog ovakvih textova ja prelazim na druge novine, nevjerovatno, kladim se u zivot da je urednik ovog texta nečiji rođak ili rođaka. Sad sve znam, samo mi je ovo trebalo da pročitam. Zbogom