Maraš jača regione

P. V.

24. 11. 2010. u 20:56

Bivši poslanik LDP potvrdio pisanje ”Novosti” o transferu: Opredelio sam se za tabor koji najjače zagovara decentralizaciju i regionalizaciju

SLOBODAN Maraš, bivši poslanik LDP, pristupio je u sredu i zvanično G 17 plus i Ujedinjenim regionima Srbije. On je objasnio da ulazi u politički tabor koji najjače zagovara decentralizaciju i regionalizaciju zemlje.

- Smatram da ova opcija na pravi način može da odgovori na potrebe građana Novog Sada, Vojvodine i Srbije, pošto u prvi plan stavlja upravo ravnomerni razvoj svih, a ne centralizaciju vlasti i moći - obrazložio je Maraš, poželevši LDP puno uspeha u daljem radu.

On je najavio da će se ubuduće posvetiti izgradnji infrastrukture u Vojvodini, ali ne s pozicije javne funkcije u preduzećima, nego šefa stranačkog izbornog štaba.

- Inače, teza koju je gospodin Velimir Ilić izneo da prelazim u redove ”najbolje koalicije u Srbiji” apsolutno je tačna. Ubeđen sam da je URS najbolja opcija na političkoj sceni - rekao je Maraš.

Istakao je da nije želeo da zadrži poslanički mandat pošto se ”tako nešto protivi etičkim i demokratskim principima”.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (6)

kondor

24.11.2010. 21:15

Bio clan stranke koja je lobirala za nezavisno Kosovo , sada je otisao kod drugih da lobira za nezavisnu Vojvodinu . Jadna nasa Srbijo svi te cepaju , ali najgore je sto te cepaju oni koje ovaj siromasni narod placa poslanickim placama , a oni lepo vracaju , oduzimaju drzavi jednu po jednu pokrajinu . Sramno !

nesa vojvodjan

25.11.2010. 17:38

@kondor - Kamo srece da si u pravu za Marasa i Vojvodinu.Nije "drzava" vlasnik Vojvodine vec gradjani Vojvodine !I kad @kondor prestane da pise pisace drugi

SlavaVP

24.11.2010. 21:34

Ujedinjeni regioni Srbije iz dana u dan zaista jacaju. Izgleda da se profilise treca snaga na politickoj sceni Srbije, koja kroz borbu za regionalizaciju moze da povede celu zemlju napred. Cestitke gospodinu Marasu na hrabrom potezu, iskrenoj privrzenosti i postenom vracanju mandata narodnog poslanika. Malo je onih koji bi to ucinili. Puno srece u URS-u!

Saki

24.11.2010. 22:07

Ali najjaca mi je Veljina izjava i kako se izblamirao hahahapodrzavam regionalizaciju i ako ce covek pomoci Srbiji, kondore nema potrebe da pises svuda isti tekst veliki pozdrav

Slave

24.11.2010. 22:09

Maras je prepoznao buducnost u pravim idejama URS-a za Srbiju, a to su decentralizacija i regionalizacija. Mislim da ce se sve vise politicara okretati ka Ujedinjenim Regionima.