Kraljevo: Tajnu odneli u grob

G. ĆIROVIĆ

23. 11. 2010. u 20:18

Sarhanjeni Monja Petrović (28) i Vladimir Tanasijević (25), koji su prošlog vikenda tragično okončali ljubavnu vezu. Motiv tragedije još nerazjašnjen

KRALJEVO - Dvoje mladih i zaljubljenih, Monja Petrović (28) i Vladimir Tanasijević (25), koji su minulog vikenda tragično okončali ljubavnu vezu, verovatno misleći da više niko neće moći da ih razdvoji, u utorak su, ipak, rastavljeni. Monja je sahranjena na starom groblju u Kraljevu, dok je Vladimiru, sat ranije, poslednja počast odata na seoskom groblju u obližnjem Jovcu.

Tako je stavljena tačka na njihovu neshvaćenu ljubav zbog koje su, najverovatnije, prerano i okončali život. Ali, motivi tragedije još nisu razjašnjeni, iako je posle obdukcionog nalaza izvesno da je mladi par nastradao od bombe. Mira Banjanac, obducent u Zdravstvenom centru ”Studenica” u Kraljevu, odbacuje mnogobrojne spekulacije da se ovaj par pre eksplozije fizički razračunavao.

PISMO IAKO se u pojedinim štampanim medijima ”pojavilo” Vladimirovo oproštajno pismo, ono se još nalazi kod istražnog sudije i nije dostupno javnosti.

Rasvetljavanju motiva nije doprinelo ni Vladimirovo pismo u kojem se oprašta od majke i porodice, pa ostaje sumnja kako mladić nije mogao da podnese što sredina u kojoj su živeli nije imala razumevanja za njegovu ljubav sa ženom romske nacionalnosti, koja ima dvoje vanbračne dece.

Podsetimo, veza dvoje mladih trajala je oko tri meseca, a posle zemljotresa koji je oštetio trošnu kuću u kojoj je Monja živela sa bakom Nadeždom, Vladimir ju je pozvao da pređe u njegov stan, nasleđen od oca. I, upravo u Ulici cara Lazara 78, gde su, kako se čuje, planirali venčanje i zajednički život, u subotu ujutro dogodila se nesreća...

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)

Mladen

23.11.2010. 21:43

Šta je vama ljudi? Danima pišete tekstove u kojima jednog ubicu, psihičkog bolesnika opravdavate. Pišete da su otišli u smrt zbog nesvaćene ljubavi, a ne pišete da je ubio majku dva dečaka, od kojih je jedan sve posmatrao. Ljudi se ne ubijaju zbog neslaganja sa okolinom već bolesne osobe jedini izlaz vide u ubistvima.