Ubica hteo na sahranu

M. R.

03. 11. 2010. u 20:55

Убица хтео на сахрану
Građani u Dušanovoj ulici primetili mladića koji odgovara opisu, ali je Marko Jovanović umakao policiji. Centar Niša bio pod blokadom

NIŠ - Marko Jovanović (21), osumnjičen za dvostruko ubistvo u naselju Duvanište, u sredu je uspeo da umakne policijskoj poteri u centru Niša! U prometnoj Dušanovoj ulici, oko 11.00 građani su primetili osobu koja po opisu i slici odgovara bivšem kik-bokseru i alarmirali dežurnu službu Policijske uprave.

Potom je dat nalog najbližim patrolama i pozornicima da krenu u akciju. Posle detaljnog "češljanja" Dušanove i susednih ulica konstatovano je da je Jovanović ili neki mladić koji je dosta sličan njemu, ipak u međuvremenu napustio ovaj niški kvart.

U policiji pretpostavljaju da je osumnjičeni, ukoliko je izašao iz svoje "jazbine", imao nameru da se eventualno uputi na niško Novo groblje, gde je u sredu u 13.00 sahranjena njegova žrtva, bivša devojka Danijela Jovanović (27). Navodno, u PU Niš su procenili da je takav mladić, čija se velika ljubav prema devojci pretvorila u smrtonosnu patološku ljubomoru, spreman i na takav korak.

Zato su prekontrolisana i sva taksi vozila parkirana u Dušanovoj ulici, a kojim je osumnjičeni mogao da se doveze na sahranu. Pod policijskom prismotrom bile su i ulice koje vode ka brdu Konvaluk, odakle je peške mogao da se spusti do Novog groblja i iz prikrajka prisustvuje poslednjem ispraćaju Danijele Jovanović.

Marko Jovanović je u bekstvu od nedelje kada je u zgradi broj 91 u Ulici Majakovskog nožem ubio nekadašnju devojku i njenog prvog komšiju Aleksandra Kitanovića (27). Od tada mu se gubi svaki trag, a niška policija je pokrenula intenzivnu potragu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (5)

nesa inzenjer

03.11.2010. 21:18

Umesto da uhvate ubicu policija juri Mladica u bajkama. Uopste nisam iznenadjen. U narodu odavno postoji misljenje o njihovom IQ.

Milan

04.11.2010. 07:50

Raspustiti policiju pa sami da se pobrinemo za svoju zastitu.Ovako samo placamo gomilu nesposobnih bez ikakve volje da nesto ucine tj da rade svoj posao.

petar

04.11.2010. 17:06

sta bre lupate!!..velika ljubav?jos cete vi novinari da napravite od ovoga ljubavnu pricu! uzas!!

mrki

05.11.2010. 23:49

MA kome ovo moze da se dopada,mislim svaka mu cast,to su izgleda isti pacijenti kao ovaj ovde sto je ubio tu devojku,trebali bii do Laze da svrate.