Pobegla Seka

J. B

21. 05. 2010. u 20:57

 Iz kaveza, a potom iz kruga Zoološkog vrta „Miki“ u Kolutu, nadomak Sombora, u petak oko 11 časova pobegla je ženka mrkog medveda „Seka“,stara tri godine,teška oko 50 kilograma.

 SOMBOR - Iz kaveza, a potom iz kruga Zoološkog vrta „Miki“ u Kolutu, nadomak Sombora, u petak oko 11 časova pobegla je ženka mrkog medveda „Seka“,stara tri godine,teška oko 50 kilograma.
Vlasnik Milan Marić rekao nam je da se medvedica najverovatnije nalazi negde u šipražju i primirila, te da nije opasna.
Policija upozorava građane tog mesta da budu oprezni i da ako ugledaju medvedicu, odmah prijave policiji.
Čim se ova vest pročula u ovom mestu, inače dvadesetak kilometara udaljenom od Sombora i svega četiri kilometra od granice sa Mađarskom, meštani su napustili svoje njive i otišli kućama.
Sa Marićem dežura nekoliko ljudi iz Koluta i radnici somborske policije koji pretražuju teren. U zoo-vrtu „Miki“ nalaze se još tri medveda.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (2)

Varga Andrej

21.05.2010. 23:44

ja sam je video jucer posle podne na ulazu u sumu junakovic kod prigrevice,vozimo se tako traktorom ja i moj komsija nikola cavonja,srecko,djuric,lican idemo po drva kad mecka ispred nas promaknu u grmlje,ozbiljno,velim ja radi trakoristi,iz pik-a,vidje li ti medveda,ma nije veli on to medved,to je ovan neki pobjeka,od nikole bjesnica,.i udarsimo mi u smeh i odvezo smo se dalje,po drva unutar sume,ozbiljna stvar,.medved u sumi junakovic,mislim da je apa pres pisao o tome takodje jucer,na naslovnoj strani